Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Tökéletes versenyhétvége van a Lajosházi - Takács páros háta mögött, hiszen a Mátra Rallysprinten minden úgy működött, ahogyan annak működnie kell.

Egy rövid tesztel indult Csabiék Mátrakeresztesi hétvégéje, ahol sikerült az autót jól beállítani.

„Szombaton teszteltünk és pályát jártunk, és nagy reményekkel vártuk a folytatást” - kezdte a mondandóját Lajosházi Csaba, aki a mátrai versenyt felkészülésnek szánta az AvD Niederbayern Rallye előtt.

A versenyen minden jól működött, sikerült a párosnak egy olyan hétvégét teljesíteni, amit ők is csak álmodni mertek.

„Szuper volt a Mátra Rallysprint, csak így tudok nyilatkozni” - mondta Csabi majd folytatta: „Nagyon meleg volt, de ettől még nagyon jól éreztük magunkat. Az első körben csak tapogatóztunk, majd körről körre egyre jobban gyorsultunk, és ehhez a K-Tech Motorsport is nagyban hozzájárult, hiszen az autón az egész verseny alatt egyetlen csavart kellett után húzni.”

A srácok újra nagy segítséget kaptak Mezey Tamástól, a Pirelli versenygumik hazai importőrétől.

„A versenyen új gumikat próbáltunk ki, a Pirelli 2014-es fejlesztésű RX5c jelű versenyabroncsait. Ismételten nagy köszönetet kell mondanom Mezey Tamásnak az önzetlen segítségért, mert nagyon sok tanácsot adott a gumik beállításához” - tette hozzá Csabi.


4:45-ös idő volt a srácok legjobbja, ami Vincze Marci és Horváth Balázs mögé sorolta be a Mitsubishi Lancer EVO IX-et hajtó párost.

„Méregettünk időket, ami azt mutatja, sikerült fejlődnünk, hiszen abszolút harmadik helyig jutottunk volna, ha a mi időnket is mérik” - zárta a beszélgetést Lajosházi Csaba.

A verseny előtt felvetődött, hogy a csapat a Baranya Kupán is leteszi a névjegyét, ám ez munkahelyi elfoglaltságok miatt ez nem jön össze, így a következő verseny az osztrák Rally Challange augusztusi állomása az AvD Niederbayern Rallye lesz.

A csapat együttműködő partnerei: Varrival Kft., Tekt Kft., Kovács méréstechnika Kft., Halmschlager Trade ZRT, Click on, Elo digital office, SIXI, Türk Műanyag BT, Versenygumi.hu


Legfrissebb cikkek