Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A hétvégén a Mátrában rendezik a Magyarországi Amatőr Rallye Bajnokság északi régiójának soron következő versenyét a Mátra Rally 2015-öt, ahonnan nem hiányozhat a már hazainak számító Lajosházi - Takács páros sem.

Csabiék két hónapos szünet után térnek vissza a versenyzéshez, és bizakodnak a tisztes helytállásban, ami számunkra felkészülés a következő hazai és külföldi viadalokra.

„Ott leszünk a hétvégi rallysprinten, ahol továbbra is Kocsomba Karcsi féle Mitsubishi Lancer EVO IX-essel fogunk versenyezni. Jó időre számítunk, és szeretnének egy jóízűt autózni, hiszen a mi időnket továbbra sem mérik a licencünk miatt. A Subaruval már versenyeztünk ezen a pályán, de sajnos ezen eredmények nem elérhetőek az interneten, így improvizálnunk kell majd, és megpróbáljuk az időinket a többiekkel összehasonlítani” - kezdte a beszélgetést Lajosházi Csaba, majd folytatta: „Ez egy nagy teszt lesz számunkra, megvettük hozzá az új gumikat is, és arra várunk, hogy a csapat talpra állítsa az autót. Egyébként ezt a pályát imádom, mert mindenféle kanyar megtalálható rajta.”

Még mielőtt bárki megijedne, pánikra semmi ok, a Veszprém Rallye-n Karcsi autójában a murva futómű sérült meg, de ezt alapból cserélni kell a mátrai aszfaltos pályákra.

Ahogyan már korábban említettük, ez egy teszt lesz a csapat számára, hiszen több hazai és külföldi verseny is tervben van az elkövetkező időszakban. Kezdetnek mindjárt itt a Baranya Kupa, amit egy német verseny, az AvD Niederbayern Rallye követ, majd a Mecsek Rallye-val zárul a sorozat.

„Tesztelünk, hiszen megyünk kétszer is a mecseki pályákra, és az év elején elkezdett osztrák bajokság német versenyét is kinéztük magunknak. Komlón navigátort cserélek, mert Gáboréknál jön a baba, a beugró navigátor Bárdos Peti lesz, de elképzelhető, hogy az augusztus végi német versenyen is Petivel kell majd mennem. Aztán a Mecsek Rallye-n újra bizonyíthat Gábor” :) - zárta a beszélgetést Lajosházi Csaba.

A csapat együttműködő partnerei: Varrival Kft., Tekt Kft., Kovács méréstechnika Kft., Halmschlager Trade ZRT, Click on, Elo digital office, SIXI, Türk Műanyag BT, Versenygumi.hu


Legfrissebb cikkek