Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az áprilisi idénynyitón már megismerhették a tereprali kedvelői Juhász Gábort, aki akkor egy Polaris volánjánál tette meg első versenykilométereit a hazai bajnokságban, azonban műszaki probléma miatt korai véget ért számára a viadal. Az e hétvégi bábolnai Eurotools Kupán már a HQ Racing színeiben, egy Klement Mosquitóval áll rajthoz.

„Ez lesz a második versenyem, de Bugacon gyakorlatilag csak a szuperspeciálig jutottam a Polaris-szal. Akkor egy önindító probléma megakadályozott abban, hogy célba érjek, viszont ennek köszönhetem, hogy összebarátkoztunk Hangóval és a csapatával. Most sokkal felkészültebbnek érzem magam, mint áprilisban, és remélem, hogy jelentősen túlteljesítsem a múltkori 11 versenykilométert. Az elsődleges cél, hogy befejezzem a futamot, és tapasztalatot szerezzek. Az autó nagyon jó, nagyon megy, minden azon múlik, hogy kellően vissza tudom-e fogni magam” – mondta el a pilóta.

Az Eurotools Kupa pénteken délután egy szuperspeciállal indul, szombaton és vasárnap pedig hat-hat szelektívet teljesít a mezőny egy 42 és egy 21 kilométeres pályán. Az össztáv így csaknem 500 kilométer, amelyből 310 kilométer lesz a mért szakasz.


Legfrissebb cikkek