Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Minden szempontból elégedetten zárta a 22. Veszprém Rallyt Korda Erik és Csató Attila, a Korda Racing versenyzői egy HRX Ford tereprali autóval száguldottak végig az Országos Rally Bajnokság ötödik állomásának gyorsasági szakaszain.

Erik és Billy szombaton és vasárnap is az első osztályú mezőny előtt verte a port a közönség orra alá, azonban a pálya szélén álló népes szurkolótábornak ez egyáltalán nem volt ellenére, Erik gyors és látványos autózása maximálisan elnyerte a közönség tetszését. Mindemellett a csapat igyekezett minden lehetőséget kihasználni a minél sikeresebb felkészülésre az augusztusi tereprali világkupa futamra, a Hungarian Baja-ra, a verseny végére sok-sok hasznos tapasztalattal lettek gazdagabbak.

„Teljes mértékben elégedett vagyok, egy nagyon élvezetes, nagyon tanulságos és nagyon hasznos hétvégén vagyunk túl.” – kezdte a Veszprém Rally összegzését, Korda Erik a verseny céljában. „Nagyon jól éreztük magunkat a pályákon, igyekeztünk minél lendületesebben és amennyire lehetett ralisan közlekedni, ami úgy tűnik, hogy nemcsak nekünk, de a közönségnek is nagyon tetszett, mert nagyon sok biztatást kaptunk a pálya széléről, ami nagyon jólesett és ezúton is nagyon szépen köszönök. Szerencsére ebben a HRX is partner volt, nagyon szépen be lehet úsztatni a kanyarokba. Több futómű beállítást is kipróbáltunk és úgy érzem a végére sikerült megtalálnunk azt amit majd a Hungarian Bajan is használhatunk. A gumik terén is sok hasznos tapasztalatot szereztünk, Billyvel is nagyon jól összecsiszolódtunk és úgy érzem nekem is sikerült kicsit közelebb kerülnöm az autó határaihoz, most már tudom, hogy a dobálós részeken sokkal bátrabban át lehet küldeni az autót, elég sok időt töltöttünk a levegőben és helyenként elég magasan is jártunk.”


„Úgy érzem ez alatt a másfél nap alatt sokkal többet tanultam az autóról, mint eddig összesen, így maximálisan elégedett vagyok a hétvégével. A szervezőknek köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettünk a Veszprém Rallyn, a szervizes srácoknak pedig hogy minden kérésemet teljesítették. Nagyon kíváncsian várom, hogy ezek majd hová tudjuk magunkat elhelyezni a világkupa mezőnyben. Az biztos, hogy fel kell kötni a gatyát, mert az előzetes hírek szerint idén nagyon komoly mezőny érkezik a Hungarian Baja-ra, de mindig is szerettük a kihívásokat, úgyhogy alig várjuk, hogy augusztusban visszatérjünk a Veszprémi lőtérre.”

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Hídépítő zRt., Novomatic, Bomba! Energy Drink, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, G-Roby, Frimedia Kft, Garmin, Segway, VictoriaShop, Szerszámbróker Kft, Csomagtartoaruhaz.hu, Surgi Care Kft, BHS Medical, Music Engine Kft, Variocommerce Kft, VitaPlus Kft, Noa-Ép Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Gulyás Gépgyártó és Kereskedelmi Kft., Alexovics Kft, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Credit-cash Faktoring és Pénzügyi ZRt, Duna Resort Kft, FEOL Industrial Kft, Gordius Kft, Perfekt Motorfelújítás KFt, RAORG Translog Kft, Sinus-Networks Kft, Schnell Autó Kft, Tibuktu Bt, Versbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, VIWA Product Europa Kft


Legfrissebb cikkek