Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A 3. géposztály harmadik helyén várja az Országos Ralibajnokság ötödik fordulóját, a Veszprém Ralit, Matics Mihály és Zejda Viki, Mitsubishi Lancer Evo IX-cel, és most is, mint mindig győzni szeretnének. A Fehérvár Ralin elromlott hajtáspumpát felújították, a törött féltengely helyett pedig megérkezett az új, úgyhogy igazán semmi nem állhat az útjukba.

„Szeretem a veszprémi pályákat és természetesen győzni megyünk” – szögezte le Matics. „Nagyon jó a régi nagy lőteres szakasz, de mondjuk ott is kell figyelni. Mindegyik pályának megvan a maga buktatója, de éppen ezért érdekesek, ez az igazi rali.”

„A murvás versenyeket is szeretem, nem csak azért mert itt lehet lapjával érkezni, hanem azért is mert a Mitsubishi itt él igazán. Az aszfalton a jól tapadó versenygumikkal már kevés az ereje, de murván igazi élvezet vele versenyezni. Szívesen mennék keresztben minden kanyarban, de ez a murván is az idő rovására megy. Néha bele szoktam feledkezni a csúszkálásba, olyankor Viki rám is szól.”


„Fehérváron két műszaki hibánk volt: a hajtáspumpa ment tönkre és eltört a bal hátsó féltengelyünk. A hajtáspumpa ugyanaz maradt, de (a régi VFTS-es ellenfél) Hodula Misi barátom felújította, most már nem lesz vele gond. A féltengelyt sajnos tudtam, hogy ki kellett volna cserélni, meg is rendeltük, de Fehérvárra nem érkezett meg, csak mostanra. Így viszont mind a négy féltengelyünk új. Bízom benne, hogy Veszprémben a Mitsubishink is nyerni akar.”

A Red Ribbon Team együttműködő partnerei: Sepi Trans Kft., Rother.hu Kft., Ferme Kft., Formance Kft., Molnár Zoltán e.v., NBT Capital Kft., Agro-Clean Kft., Unitranscoop Kft., Unitranscoop Logistic Kft., Onlinet, Combit, Frituspecial, Reményi Károly e.v., CargoPlaza Kft., E-Vapor, Hidvégi László e.v. Autófényező,  ACJ.SK


Legfrissebb cikkek