Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az MHH Team fennállásának egyik legsikeresebb versenye volt a tavalyi Fehérvár Rali, amelyen Krózser Menyhért megnyerte az első napi murva bajnoki futamot, másnap pedig az első kör végéig aszfalton is élen állt, végül pályafutása legjobb eredményét megismételve abszolút második helyen végzett. Az idén Buchholz János navigálásával tét és nyomás nélkül szeretnének autózni az Országos Ralibajnokság negyedik, valamint a Murva Országos Ralibajnokság második futamán, és a Mitsubishi Lancer Evo IX-cel egy igazán jó eredménnyel szeretnék megörvendeztetni a szurkolóikat.

Három kérdés Krózser Menyhérthez

Tavaly abszolút második lettél Fehérváron, a murva bajnoki futamot megnyerted. Az idén milyen eredményre számítasz?

Nagyon nehéz eredményre tippelni, mert ahogyan tavaly is sokesélyesek voltak a versenyek, az idén is azok. Mindent bele fogunk adni, remélem, hogy gyorsak tudunk lenni. Tavaly minden jól jött ki ezen a versenyen, talán, ha egy kis szerencsénk lenne és az első szakaszok jól sikerülnének, akkor most is eredményesek lehetünk. Az autónk jó, szerintem most is alkalmas arra, hogy murván és aszfalton is gyorsak legyünk, és akár nyerni is lehet vele. Az eddigi három versenyünk nem sikerült túl jól, a bajnokságban eléggé le vagyunk maradva, ezért aztán nyomás sincs rajtunk. Szeretnénk élvezni a versenyt.

150612 krozser n2

Tavaly a Fehérvár Ralin érted el a legjobb aszfaltos eredményedet, szereted ezeket a pályákat?

Ezen látod, még nem gondolkoztam, hogy miért pont Fehérváron mentünk a legjobban aszfalton. Persze, szeretem ezeket a pályákat, de ilyen szinten ez már nem lehet döntő.


Milyen nehézséget okoz a vegyes talaj, hogy az első napon murván, a másodikon aszfalton versenyeztek?

Nyilván nem egyszerű dolog, hiszen másképp működik az autó murván és másképp aszfalton. Más stílusban kell vezetni és a murvás pályák hosszú féktávjai után nagyon gyorsan át kell állítani a fejedet az aszfaltos pályák rövid féktávjaira. Tavaly az első körben talán azért tudtunk az élen maradni, mert ez az átállás gyorsan ment. Régen sok ilyen vegyes talajú verseny volt. A rali az improvizációról és az alkalmazkodásról szól. Szerintem egy ilyen feladatot meg kell oldania egy raliversenyzőnek. Az viszont igaz, hogy a vegyes talaj változatosabbá, izgalmasabbá teszi a versenyt.

150612 krozser n3

Az MHH Rally Team együttműködő partnerei: Metál Hungária Holding Zrt., Carsystem Hungária Kft., Cégcentrum Kft., Marvin Watches, R-M professzionális festékek, Bernardo Ecenarro festékek, Logiszerviz Kft.

További információ:
www.menya.hu, www.facebook.com/menya.hu


Legfrissebb cikkek