Egy kalandos szombathelyi murva verseny után, a hétvégén Székesfehérvárra érkezik az Országos Rallye2-es Bajnokság mezőnye, ahol a Sajtós Dénes - Diósi János - Honda Civic Type-R trió, ezúttal aszfalton próbálja megszerezni a P13-as kategória legjobb helyezését.

Jelenleg javában is zajlik az autó felkészítése a csapat háza táján, az autó most érkezik a fényezőből, és még nagyon sok dolog vár a srácokra mielőtt megérkeznek a verseny helyszínére.

„A mai napon kapjuk vissza az autót a fényezőtől, holnap jön a dekoros, és közben Dénes folyamatosan készíti fel az autót a hétvégi bajnokira” - kezdte a beszélgetést Szilágyi Tamás, a csapat koordinátora, majd folytatta: „Az előző verseny után elküldtük a lengéscsillapítókat ellenőrzésre, hogy biztosak legyünk benne, hogy minden rendben van velük. Most fogjuk ezeket is visszakapni, továbbá megérkeztek az új rugóink is.”

A srácok a P13-as kategóriát 21 pontos előnnyel vezetik, de ettől nem változott meg a céljuk, és nem sétakocsizni mennek Fejér megye székhelyére.

150609 sajtos n 2

„Minden versenyre nyerni megyünk, ez most sincs máshogy. Szép előnyünk van már a kategóriában, de nem szeretnénk úgy oda menni, hogy majd lesz valahogy. Erre a versenyre összesen négy páros adta le a nevezését a P13-as kategóriába, amihez mi nem vagyunk hozzászokva. Jó lenne egy komolyabb mezőnyben menni” - folytatta Szilágyi Tamás.

A verseny három szakaszból és hét gyorsaságiból áll majd 82 kilométer versenytávval, ahol a srácoknak a Csákberény, Oroszlány és Nagyveleg pályákon kell majd jól teljesíteni.

„A három szakaszból az oroszlányi pályát ismerjük, többször versenyeztünk már rajta, mindkét irányban. A másik kép pálya részben Déneséknek is új lesz majd” - zárta a beszélgetést Szilágyi Tamás.

Köszönjük Partnereinknek: Mirelit Mirsa Zrt., Balogh Szerviz-Trans Kft., Meda-Press Kft., Jégszilánk, Zeljenka, Prior, GPsped Kft., Kozák-Ker Kft., Gulf, Local Design Kft., Alox Kft., Bátori Kert-Plusz, Lajkó Tibor fényező, Honda Gyuri, Honda Heart Club, Röplap Bt., Wave COM, Gamma Modul Kft., Honda Thunder, Flaute, Bervent, Selmeczi és Tsa Mérnöki Kft., KBT Dekor Hungary Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Miklós-Inter Bt., Mega LKW Kft., Twolex Kft., PSL Hungary Kft., Hardox CNC Kft., Kereken-Pálya Kft., BG Transport Hungary Kft.