Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Nagy csaták után, dobogós helyen zárta Korda Erik és Csató Attila a Gyulai Várfürdő Kupa szombati versenynapját és a befejező napon eséllyel pályázik a győzelemre is.

Két pályán négy szelektív szakasz került megrendezésre a Gyula Várfürdő Kupa szombati versenynapján, mely komoly kihívás elé állította a nemzetközi mezőnyt, hiszen a versenyzők egyharmada különbözőbb okoknál fogva, volt aki baleset és voltak akik műszaki hiba miatt a nem látták meg a napvégi célt. Kisebb műszaki hiba a Korda Racing háza táján is felütötte a fejét, de szerencsére ezúttal nem befolyásolta döntően Korda Erik és Csató Attila gyulai versenyzését, így bizakodva tekinthetnek a záró nap négy szelektív szakasza elé.

„Egy picit álmosan kezdtük a mai napot és volt egy apró műszaki hibánk is, de nem vagyok elégedetlen, részünkről sokkal több nem volt benne a mai napban.” – árulta el Korda Erik a szombati versenynap végén, aki egész nap kiélezett csatát vívott a dobogós helyekért és végül a harmadik helyen érkezett célba. „Nem tagadom, hogy nem az én pályáim voltak a maiak, nagyon hosszú egyenesekkel tűzdelt, nagyon nagy végsebességű pályákon mentünk. Különösen a hosszabbikon utaztuk sokat hat telin és ezen a pályán szerencsénk sem volt. Az első körben mi hibáztunk párat, volt pár túlcsúszásunk, délutánra pedig az átbeszélőnk ment tönkre, így a röviden próbáltuk utolérni magunkat, miközben az ellenfelek sem ültek ölbe tett kézzel. Szerencsére nincs veszve semmi, nagyon messze még a verseny vége, holnap a maihoz hasonló hosszú nap vár ránk, a hátrányunk pedig abszolút ledolgozható és van mire építkeznünk. Billyvel hamar megtaláltuk az összhangot és a HRX is egész nap szépen muzsikált, amit karcmentesen hoztuk vissza a szervizbe. Az új gátlókkal maximálisan elégedett vagyok, talán egy kicsit nagyobb végsebesség most jól jönne, mert a három kilométeres egyenesekben elég sokat kapunk. Azonban nagyon élvezzük, hogy ilyen kiélezett csata zajlik a dobogós helyezésekért, Fazekas Karcsival és Fekete Antival folyamatosan ment az adok - kapok. Fél távnál egy hajszálnyival ők állnak jobban, de holnap mindent meg fogunk tenni, hogy a magunk javára fordítsuk a meccset.”

A Gyulai Várfürdő Kupa állása:
1. Fazekas Károly/Szenáki László, BMW X6 2:00.23.0
2. Fekete Antal/Tóth György, Toyota Hilux +58.0
3. Korda Erik/Csató Attila, HRX Ford +1:16.0
4. Tomas Ourednicek/Pavel Vaculik (XZ) +3.20.0
5. Szalay Balázs/Vörös Ferenc, Opel Mokka +6.12.0…

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Hídépítő zRt., Novomatic, Bomba! Energy Drink, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, G-Roby, Frimedia Kft, Garmin, Segway, VictoriaShop, Szerszámbróker Kft, Csomagtartoaruhaz.hu, Surgi Care Kft, BHS Medical, Music Engine Kft, Variocommerce Kft, VitaPlus Kft, Noa-Ép Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Gulyás Gépgyártó és Kereskedelmi Kft., Alexovics Kft, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Credit-crash Faktoring és Pénzügyi ZRt, Duna Resort Kft, FEOL Industrial Kft, Gordius Kft, Perfekt Motorfelújítás KFt, RAORG Translog Kft, Sinus-Networks Kft, Schnell Autó Kft, Tibuktu Bt, Versbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, VIWA Product Europa Kft


Legfrissebb cikkek