Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Változtat felállásán a tereprali OB idei harmadik állomására a Korda Racing csapata, a Gyulai Várfürdő Kupán Korda Eriknek ezúttal Csató Attila diktálja az itinert a HRX Fordban.

A nyár első hétvégéjén ismét Gyulára látogat az Országos Nyílt Tereprali Bajnokság mezőnye, melyen a szezon során immár harmadszor mérheti össze az FIA Közép-Európa Zóna Kupa versenyzőivel. A nemzetközi mezőnyből természetesen ezúttal sem hiányozhat a Korda Racing csapata, akik ezúttal egy autóval érkeznek a Viharsarokba, a HRX Ford fedélzetén pedig egy új versenyzőt köszönthetünk a csapat színeiben.

150601 korda n2

„Sajnos úgy hozta az élet, hogy szétválnak útjaink Nyirfás Julival és a jövőben külön folytatjuk versenyzői pályafutásunkat.” – kezdte a személyi változás indoklását Korda Erik. „Az elmúlt másfél évben sok mindenen mentünk együtt keresztül és ezúton is szeretném megköszönni a csapatunkért tett, nagyon profi munkáját és egyúttal további nagyon sok sikert kívánni a jövőben. Gyulán így számomra új navigátorral szállunk versenybe, azonban nekem is csak a versenyautóban lesz új a társasága, hiszen Csató Attilát senkinek nem kell bemutatni a magyar terepraliban, „Billy” versenyrendezőként és navigátorként is nagyon sokat tett már le az asztalra, és a kettőnk közti jó kapcsolat is hosszú időre nyúlik vissza.” Csató Attila többek között olyan nagy népszerűségnek örvendő futamok felett bábáskodott rendezőként, mint a szezonnyitó bugaci Duna Aszfalt Kupa, vagy a korábbi Hajdúszoboszló környéki versenyek, navigátorként pedig 2013-ban Fodor Imre oldalán abszolút magyar bajnoki címet szerzett. „Egyelőre csak erre az egy versenyre állapodtunk meg, abban maradtunk, hogy Gyula után leülünk és átbeszéljük a folyatást, remélem, hogy valamilyen szép nagy serlegek társaságában tehetjük meg.”

150601 korda n3

A felemás szezon kezdtet után Korda Erik immár az abszolút győzelem megszerezését tűzte ki zászlajára, a számos részsiker után Gyulán azt se bánná, ha egyetlen szakaszt se nyerne, ha a végén a dobogó legfelső fokára állhat. ”Nem tagadom, hogy a győzelem igényével érkezünk Gyulára. Szép-szép, hogy az idei szezonban miénk a legtöbb szakaszgyőzelem, a bajnoki ponttáblán ez sajnos semmit nem ér. A Riverside Baján agy apró, de annál bosszantóbb hiba fosztott meg minket egy jó eredménytől, de azt hiszem bizonyítottuk, hogy számolni kell velünk a futamgyőzelemért vívott harcban. A srácok most is nagyon keményen dolgoznak, hogy a HRX tökéletes formában érkezzen Gyulára, egyedül a felújított gátlókra várunk még, de felőlem akár már most is kezdhetnénk, annyira ki vagyunk éhezve a versenyre.”


A Gyulai Várfürdő Kupa programja:

2015. június 5. péntek
15:50 – Ünnepélyes rajtceremónia
16:30 – SSS – prológ, Tarhos
18:40 – Rajthelyválasztó ceremónia

2015. június 6. szombat
09:03 - SS1
10:18 - SS2
13:11 - SS3
14:26 - SS4

2015. június 7. vasárnap
09:15 - SS5
10:15 - SS6
13:15 - SS7
14:10 - SS8
17:30 - Díjkiosztó

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Hídépítő zRt., Novomatic, Bomba! Energy Drink, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, G-Roby, Frimedia Kft, Garmin, Segway, VictoriaShop, Szerszámbróker Kft, Csomagtartoaruhaz.hu, Surgi Care Kft, BHS Medical, Music Engine Kft, Variocommerce Kft, VitaPlus Kft, Noa-Ép Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Gulyás Gépgyártó és Kereskedelmi Kft., Alexovics Kft, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Credit-crash Faktoring és Pénzügyi ZRt, Duna Resort Kft, FEOL Industrial Kft, Gordius Kft, Perfekt Motorfelújítás KFt, RAORG Translog Kft, Sinus-Networks Kft, Schnell Autó Kft, Tibuktu Bt, Versbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, VIWA Product Europa Kft


Legfrissebb cikkek