Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Sikerült az első két versenyen szerzett tapasztalatokat átültetni az Országos Ralibajnokság harmadik fordulójára az Iseum Ralira, így Krózser Menyhért és Buchholz János a felkészüléssel és a tempóval is elégedettek voltak. Az MHH Rally & Kart Team párosa mégsem tudta megismételni tavalyi abszolút győzelmét, miután az első gyorsasági szakaszon nekimentek egy traktorguminak és elrepedt a Mitsubishi Lancer Evo IX R4 első bölcsője.

„Nagyon jól indult a verseny” – mondta Krózser Menyhért. „Az első két raliból sok tanulságot vontunk le, amik alapján megpróbáltunk másképp felkészülni. Ez kiválóan sikerült, tudtunk tesztelni száraz pályára, vizes pályára, az első gyorsaságira jó volt a gumiválasztásunk is, nagyon jó volt a csapatban a hangulat és a tempónkkal is elégedett voltam.”

150518 krozser n2

„Sajnos az első gyorsaságin tíz kilométernél, a kimenő ívnél eltaláltunk egy traktorgumit, ami elrepesztette az első bölcsőt. Ez tartja az első futóművet és az autó annyira vezethetetlenné vált, hogy a következő kanyarban ki is estünk. Elég nagy darab és nehéz egy ilyen traktorgumi, és nagyot is tud ütni. Egyértelműen az én hibám volt.”


„Ilyen a rali; amikor úgy érzed, hogy mindent megtettél, tökéletesen felkészültél a versenyre, akkor is jöhet egy apró hiba, ami miatt kiesel. Nagyon bíztam a szombathelyi pályákban, hiszen többször is nyertem már itt kategóriát, tavaly pedig abszolútot. Sosem jó dolog kiesni, de azért nem vagyok letörve, mert látom, hogy jó irányba lépett a csapat és ennek előbb-utóbb meglesz a gyümölcse."

150518 krozser n3

Az MHH Rally Team együttműködő partnerei: Metál Hungária Holding Zrt., Carsystem Hungária Kft., Cégcentrum Kft., Marvin Watches, R-M professzionális festékek, Bernardo Ecenarro festékek, Logiszerviz Kft.

További információ: www.menya.hu, www.facebook.com/menya.hu


Legfrissebb cikkek