Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A hétvégén megrendezésre kerül az ISEUM Rallye 2015 Szombathelyen, amelyen ezúttal Molnár István-Tokaji Tamás páros áll rajthoz a Garmin Racing Team színeiben. A már jól bevált EVO VI-os készen áll a murvás bevetésre, a fiúk pedig izgatottan várják a rajtot.

Molnár István: - Nagyon régen mentem murván Mitsubishivel, de reméljük, hamar visszajönnek az emlékek. A pályákon egyszer már sikerült versenyeznem és akkor nagyon kedveltem őket, így gondolom most sem lesz ez másképp. A pályabejárás során meglátjuk mennyit változott azóta, hogy utoljára itt jártunk. Az biztos, hogy a kiadósabb eső kedvezőtlen dolgokat tud szegényekkel művelni, de azt gondolom, hogy már egy héttel ezelőtt is tartósan kellett volna esnie ahhoz, hogy teljesen feláztassa. A murvás futamokat mindig nagyon kedveltem, így legyen most bármilyen, biztosan jó szájízzel fogunk rajta versenyezni.

- Az EVO-val három versenyt futottam eddig, így nem azt mondom, hogy maximálisan a részem az autó, de jobban ismerjük egymást. Kíváncsian várom, hogy Szombathelyen hogyan fog viselkedni, ugyanis ilyen körülmények között még nem találkoztunk. Nagyobb változtatásokat nem hajtottunk végre rajta, a szokásos murva beállításokat megkapta.

- A pénteki napon tervezünk egy tesztet, amelyen ráhangolódunk a hétvégi menetre, illetve ha bármi beállításbeli finomhangolás lehetséges, akkor azt véghezvisszük.


- Az időjárás szeszélyeivel is számoltuk, ha esetlegesen megeredne az eső, az sem okozna problémát.  Illetve én szeretem a vizes és száraz körülményeket is.

- A már szokásos felállásban fogunk most is rajthoz állni Tokaji Tomival. Bízunk benne, hogy az eddigi sikeres együttműködés most is látszani fog.

- A fő célkitűzés, hogy a célban fejezzük be a futamot, de az eredményeknek is mindig örülünk. Nem szoktam elkiabálni semmit, így most sem szeretném. Mindig bízunk a legjobbakban.

Köszönjük Szponzorainknak: GARMIN, Récsei Busz Kft., Hungaromarket, Print-Shop, strapa-pack Kft., marsopont, www.palinkaABC.hu, ibg, Lubetech, Dr. Marcus, RolandPlast, Szidó Trade Kft., Gulf, Send-Ex csoport, Spedimex hungary, Pentel- Szer Kft.


Legfrissebb cikkek