Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Két aszfaltos verseny után a hétvégén, murván és Szombathelyen folytatódik az Országos Rallye2-es Bajnokság, ahová megnyugtató előnnyel érkezik a Sajtós Dénes, Diósi János páros.

Mindössze három hét állt rendelkezésre a Miskolc Rally-n indulók számára, hogy átalakítsák autójukat az idei első murvás versenyre. Így történt ez csapatunkkal is, de nem csak az idő rövidsége jelentett problémát.

„Sokáig úgy volt, alkalmi navigátort kell keresnünk Dénes mellé, mert Diónak Franciaországba kellett volna menni dolgozni. Szerencsére sikerült egy héttel eltolnia az indulását, így Szombathelyen is Ő diktálhatja az itinert Dénesnek” – mondta Szilágyi Tamás a csapat koordinátora, majd rátért az autóval kapcsolatos történésekre: „Miskolc után a szokásos murvára való átállás mellett fel kellett újítani az autó difijét és a váltóját. Sokáig vártunk az alkatrészekre, már azt hittük el sem készülnek időben, de szerencsére megérkezett minden.”

A srácok eddig két versenyből két győzelmet vittek haza, és nem titkolt céljuk, hogy folytassák a jó szériát és Szombathelyről is a legjobb eredményt vigyék majd haza.

150513 sajtos n 2

„Szeretünk Szombathely környékén versenyezni, szerintünk itt vannak a legjobb murvás pályák. Mivel nagyon régen mentünk már ilyen talajon, részt veszünk a verseny hivatalos tesztjén, hogy minél gyorsabban sikerüljön megszoknunk a talaj változást” – tette hozzá Sajtós Dénes a pilóta.

A csapat úgy érkezik Szombathelyre, hogy 13 ponttal vezetik a Rallye2-es Bajnokság P13-as kategóriáját, és ezen a versenyen csak olyanok vannak a kategóriában, akinek még nincs idén pontja.

„Az első murvás versenyre picit megfogyatkozott a kategóriánk, viszont csak olyan emberek neveztek, akiknek nagy esélyük lehet a győzelemre. Mondtam is Dénesnek, végig kell menni, gyűjtögetni a pontokat, amik az év végén sokat érhetnek. Persze ismerjük Őt, megfogadja a tanácsom, de közben csak a győzelemre koncentrál majd” – zárta a beszélgetést Szilágyi Tamás.

Köszönjük Partnereinknek: Mirelit Mirsa Zrt., Balogh Szerviz-Trans Kft., Meda-Press Kft., Jégszilánk, Zeljenka, Prior, GPsped Kft., Kozák-Ker Kft., Gulf, Local Design Kft., Alox Kft., Bátori Kert-Plusz, Lajkó Tibor fényező, Honda Gyuri, Honda Heart Club, Röplap Bt., Wave COM, Gamma Modul Kft., Honda Thunder, Flaute, Bervent, Selmeczi és Tsa Mérnöki Kft., KBT Dekor Hungary Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Miklós-Inter Bt., Mega LKW Kft., Twolex Kft., PSL Hungary Kft., Hardox CNC Kft., Kereken-Pálya Kft., BG Transport Hungary Kft.


Legfrissebb cikkek