Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Kiválóan kezdte Krózser Menyhért és Buchholz János a Miskolc Ralit. A Mitsubishi Lancer Evo IX R4-essel megnyerték az első gyorsasági szakaszt és vezették a versenyt. Az MHH Rally & Kart Team párosát később két műszaki hiba is hátráltatta, ami után az abszolút hatodik helyezést szerezték meg.

„Sok problémánk volt, de nagyon örülök, hogy egyáltalán eljutottunk a célig” – mondta Krózser Menyhért. „Az első gyorsaságit megnyertük, de a kör végén dupla lengőkartörésünk volt. Ha az első gyorsaságin törik el, akkor nem jutottunk volna el a szervizparkig sem.”

„Ezután a négy S2000-es és R5-ös autó mögött az ötödik helyezés reális lehetett volna, amiért szoros versenyben voltunk, de az utolsó előtti gyorsaságin tönkrement a kuplungunk és az ötödik helyért már nem tudtunk megvívni, hatodikok lettünk.”


„Nem mondhatnám, hogy elégedett vagyok, aszfalton még gyorsulnom kell. A mezőny nagyon erős, de ettől jó a bajnokság, minden pozícióért kemény csata folyik. Nekünk a Miskolc Rali valahogy mindig nagyon munkás, most legalább célba értünk és pontokat szereztünk. A következő versenyeken ennél jobban fogok menni.”

Az MHH Rally Team együttműködő partnerei: Metál Hungária Holding Zrt., Carsystem Hungária Kft., Cégcentrum Kft., Marvin Watches, R-M professzionális festékek, Bernardo Ecenarro festékek, Logiszerviz Kft.

További információ: www.menya.hu, www.facebook.com/menya.hu

Legfrissebb cikkek