Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Korda Erikhez hasonlóan Benyó Máté is ezen a hétvégén kezdi meg a 2015-ös bajnoki szereplését, miközben a csapat Rallye2-es tagozata már egy bajnoki forduló sikereivel és tapasztalatával a háta mögött várhatja a Miskolc Rally rajtját.

Benyó Máté: Az idei évben egy jóval erősebb sorozatban próbálunk szerencsét, rutinos a pályaversenyzőkkel tűzdelt, 23 egyforma autót számláló mezőnyben szállunk harcba. Az idei évet mindenképp a tanulásnak szenteljük, szeretnénk minél több hasznos és értékes tapasztalatra szert tenni, de mindez nem azt jelenti, hogy feltartott kézzel állok majd fel a rajtrácsra. Már túl vagyunk az első két szabadedzésen, eddig minden nagyon jól sikerült, a Korda Racing és a Zengő Junior Team segítségének köszönhetően profi körülmények között várhatjuk a szombati első futam rajtját. Bízom benne, hogy már az időmérőn sikerül elcsípni egy jó rajtpozíciót, de ha nem, akkor majd a verseny közben szeretném előreverekedni magam a mezőny első felébe. Az újoncok számára kiírt sorozatban szeretnék az élen végezni, az abszolútban pedig ha az első nyolcba tudnék kerülni, akkor már elégedett lennék. Ezúton is szeretnék sok sikert kívánni Korda Eriknek és valamennyi csapattársamnak a hétvégére, bízok benne, hogy mindhárom fronton szép sikereket tudunk majd elérni.


Ifj. Vizelli Károly/Nagy Péter: A szezonnyitó után elégedetten tértünk haza, a komoly hozzáállás és a sok munka meghozta a régen várt jó eredményt. Tavaly kicsit bántott a sok eredménytelen verseny, de most az egri sikernek köszönhetően nagyon motivált és lelkes vagyok. Szerencsére a verseny után nem volt sok gondunk az autóval, de igyekeztünk mindent átnézni és csak apróbb változástatásokat eszközöltünk. Úgy érzem soha nem voltam még ennyire megelégedve az autóval, végre tökéletes fékkel versenyezhetek, a futómű is nagyon tetszik, az év eleji motorújítások is beváltak ezektől én is sokkal magabiztosabb vagyok. Izgatottan várom már a Miskolc Rallyt, nagyon örülök, hogy új pályákon van lehetőségünk versenyezni. Szeretem a technikás, tempós pályákat, ahogy a nevezési listát és a pályákat nézem, ismét egy izgalmas verseny elé nézünk. Külön örömmel várom a prológot, mert segít ráhangolódni a következő napra és legalább egy kicsit tudok a nézőknek is autózni. A felkészülés nagyon jól sikerült, teszteltünk is egy kicsit és mint mindig, most is alaposan átnéztük az autót és igyekeztünk fejben is felkészülni a hétvégére. Eddig úgy néz ki, hogy nem lesz éjszakai szerelés a héten így pihentebben tudunk neki vágni a szezon második versenyének. A célunk, hogy megtartsuk jelenlegi pozíciónkat, persze azt sem bánnám, ha feljebb végeznénk a dobogón, de természetesen lényeg a balesetmentes célba érés.

Szabó Árpád/Borsfai Dávid: Az egri eredményünk nem volt rossz, de nem lehettünk teljesen elégedettek magunkkal. Egy hosszú fejlődési folyamat elején állunk, aminek egy állomása volt a Rábaring, ahol mindent a Miskolc Rally-ra való felkészülésnek rendeltünk alá. Úgy érzem, az autóval egyre szorosabb a barátság, így bizakodva várjuk a bajnokság következő fordulóját. A kiírásban szereplő pályákon még nem versenyeztünk, ezért a felkészülésnek mi is egy alternatív módját választottuk, belső kamerás felvételeket tanulmányoztunk a pályákról, illetve nálunk tapasztaltabb versenyzőkkel beszélgettünk, hogy legyen némi elképzelésünk arról, ami ránk vár Miskolcon. Szeretnénk folytatni az Egerben megkezdett fejlődést, kicsit bátrabban autózni és tovább gyorsulni. A versenyen egyértelmű célunk, hogy a kategóriánkban első helyen végezzünk, abszolútban pedig minél előrébb.

Régi Péter/Ferenczi László: Kicsit de ja-vu érzésem van a Miskolc Rally előtt, hiszen az idei tendencia úgy látszik eddig az, hogy a Rába ringen melegítünk az aktuális Rallye2-es versenyünkre. Ha a felkészülés sikeressége egyenes arányban van a versenyen elért eredményekkel, akkor sikeres versenyre számítok, mert a két héttel ezelőtti tesztünk nagyságrendekkel jobban sikerült, mint a márciusi. A ránk váró pályákat nem nagyon ismerem, úgyhogy ezekről bővebben csak a pályabejárás után tudok majd nyilatkozni. Korábbi felvételeket nézegetve azonban már most megállapíthatjuk, hogy izgalmas hétvégénk lesz. Különösebb elvárás nincs az irányunkba, Erik mindössze annyit szeretne, hogy épségben célba érjünk. Szeretnénk a magunk tempójában autózni, egy picit gyorsabban, mint Egerben, és egy jóízűt versenyezni.

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Hídépítő zRt., Novomatic, Bomba! Energy Drink, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, G-Roby, Frimedia Kft, Garmin, Segway, VictoriaShop, Szerszámbróker Kft, Csomagtartoaruhaz.hu, Surgi Care Kft, BHS Medical, Music Engine Kft, Variocommerce Kft, VitaPlus Kft, Noa-Ép Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Gulyás Gépgyártó és Kereskedelmi Kft., Alexovics Kft, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Credit-crash Faktoring és Pénzügyi ZRt, Duna Resort Kft, FEOL Industrial Kft, Gordius Kft, Perfekt Motorfelújítás KFt, RAORG Translog Kft, Sinus-Networks Kft, Schnell Autó Kft, Tibuktu Bt, Versbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, VIWA Product Europa Kft


Legfrissebb cikkek