Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A miskolci futam minden évben izgalommal teli élményeket tartogat. Klasszikus, régi gyorsasági szakaszok tértek vissza, amelyek feladják a leckét a Garmin Racing Team párosainak is. Domonkos László- Horváth István és Gyarmati Ariel- Kocsis György már izgatottan várják a megmérettetést, amely péntek délután veszi kezdetét a miskolci salakon.

Domonkos László: - A szokásos rohamtempóban érkeztünk a verseny kezdetéhez, amelyben az idő, mint mindig, most is az ellenségünk volt, de sikerült mindent megfelelően előkészítenünk. Az autóban az egri versenyen tönkrement a turbónyomás szabályozó szelep, amelyet most kicseréltünk, illetve apróbb változtatásokat eszközöltünk felkészülés gyanánt.

- Nagyon várjuk már a pénteki salakos prológot, amelyet nem csak a nézők kedvelnek annyira, hanem mi is, hiszen itt tudunk belerázódni a verseny vérkeringésébe. Az a négy kör lehetőséget ad az autó felmérésére is.

- Ezeken a gyorsasági szakaszokon már nagyon régen versenyeztünk. Ugyan mindegyiken mentünk már, de jóval gyengébb autóval, és az emlékeket sem nagyon sikerült felidézni. Éppen ezért a pályabejárást nagy precizitással fogjuk végezni. Az erdőbényei szakasz ízig-vérig rallypálya, amely a szűk, technikás részeivel talán a legjobban igényli a figyelmességet. A hollóházai rész tempós, motorigényes, amely az EVO számára nagyon kedvező. Külön öröm számunkra, hogy egy sokkal ésszerűbb időterv készült el a Rallye2 számára, köszönjük a rendezőnek a rugalmasságot.

- Az előző versenyhez hasonlóan most is az első öt között szeretnénk végezni. Bízunk benne, hogy sikerülnek a célkitűzéseink.


Gyarmati Ariel: - Az autó a futam előtt kapott egy általános felkészítést, illetve pár főbb alkatrészt tüzetesebben átnéztünk, hogy az esetleges hibákat megpróbáljuk minél jobban kiküszöbölni. Sok időnk és energiánk most nem volt a miskolci verseny előtt, de minden tőlünk telhetőt megtettünk. Egy valami maradt csak ki, hogy lemossuk a VI-ost , de a verseny kezdete előtt azért sort kerítünk rá.

- A pályák tekintetében megpróbáljuk felidézni a tíz évvel ezelőtti emlékeinket, ugyanis akkor mentünk itt ezeken a szakaszokon utoljára. Nagyon kedvező gyorsaságiknak ígérkeznek a tempós jellegüknél fogva.  Hogy milyen minőségűek most, az a pályabejáráson derül ki számunkra, illetve a felhordásokra is kíváncsiak leszünk.

- A pénteki prológot is nagyon várjuk már, azt gondolom, hogy minden versenyen szükség van, lenne rá, hiszen itt maximálisan ki tudjuk szolgálni mind a nézőket, mind pedig a támogatóinkat.

-  A célkitűzéseink között még mindig a kilométerek gyűjtése az elsődleges szempont, de nagyon szeretnénk ismét jól szerepelni. Mi mindent meg fogunk tenni ennek érdekében.

Köszönjük Szponzorainknak: GARMIN, Récsei Busz Kft., Hungaromarket, Print-Shop, strapa-pack Kft., marsopont, www.palinkaABC.hu, ibg, Lubetech, Dr. Marcus, RolandPlast, Szidó Trade Kft., Gulf, Send-Ex csoport, Spedimex hungary, Pentel- Szer Kft.


Legfrissebb cikkek