Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Alig egy hét pihenő után máris idei második historic rali Európa-bajnoki futamára, a Vltava Ralira készül Leitold Károly és Bazsó Ildikó, akik már a helyszínen várják a szerdai itiner kiadást.

A Fiat 131 Abarth Sanremo Ralin elromlott generátorát felújították, így a páros bízik benne, hogy ezúttal teljesíteni tudják a teljes távot és Eb-pontokkal térnek haza.

Leitold Károly: – Az autó tökéletesen rendben van. A generátoron sajnos meglátszik a kor és Olaszországban kiesett a közepe. Otthon felújítottuk, most már nem lesz vele baj. A Vltava Ralin indultam már, ismerem a pályákat, egészen más kihívás lesz, mint ami a Sanremo Rali volt. Itt szélesebb, jó minőségű utakon versenyzünk, ahol a Porschék előnyben lesznek. Kemény versenyre számítok, nagyon oda kell figyelni. Az egyetlen célom most, hogy végig menjünk és pontot gyűjtsünk.

Bazsó Ildikó: – Egy hét pihenőnk volt a két verseny között, de én már így is alig vártam. A Sanremo Ralira is nagyon alaposan felkészültünk, de ott nem sokat tudtunk autózni. Még szerencse, hogy ilyen gyorsan kaptunk egy új lehetőséget a bizonyításra.


Legfrissebb cikkek