Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A 21. Steelvent Miskolc Rallyval folytatódik a 2015-ös Országos Rallye 2-es Bajnokság, ahová az egri győzelmet megismételni utazik a Sajtós - Diósi páros.

A csapat már nagyban készül a hétvégi versenyre, ami a legtöbb versenyző számára új lesz, hiszen egy - két gyorsasági szakasz kivételével ebben a formában nagyon régen szerepelt bajnoki verseny programjában.

„A srácok nem ismerik a pályákat, sosem versenyeztek még rajtuk, maximum nézőként jártak rajtuk. Nincs ezzel semmi gond, hiszen szeretik a kihívásokat, és a szakaszok mindenki más számára is újak lesznek” - kezdte a beszélgetést Szilágyi Tamás, a csapatkoordinátora.

150421 sajtos n 2

Az első verseny után a csapat a futómű beállítására szeretett volna nagy hangsúlyt fektetni, de az új rugók nem érkezett meg, így ez későbbre tolódik majd.

„Nem jöttek meg az új rugók, így az egrihez hasonló futóművel megyünk majd Miskolcra, viszont az új versenykuplungot és egy új sperrdifit beépítettük az autóba. Szerdán megy az autó újra programozásra, mert Egerben úgy érezte Dénes nem sikerült a legjobban” - folytatta Szilágyi Tamás.

A srácok nem titkolt célja, hogy Egerhez hasonlóan, Miskolcon is a győzelemmért versenyezzenek, és egyben haza vigyék a Honda Civic Type-R versenyautót.

„Az elmúlt héten nagyon sokat foglakoztunk a lámpasorral, hogy minden maximálisan a mi javainkat szolgálja majd, viszont a rendező belenyúlt a programba, így erre nem lesz szükségünk. Igazából nem lett volna probléma, ha sötétben is megyünk, de így bizonyára sokkal jobb lesz. A célunkon ez nem változtat, mindig is a győzelemért utaztunk a versenyekre, és ez most sem lesz máshogy" - zárta a beszélgetést Szilágyi Tamás.

Köszönjük Partnereinknek: Mirelit Mirsa Zrt., Balogh Szerviz-Trans Kft., Meda-Press Kft., Jégszilánk, Zeljenka, Prior, GPsped Kft., Kozák-Ker Kft., Gulf, Local Design Kft., Alox Kft., Bátori Kert-Plusz, Lajkó Tibor fényező, Honda Gyuri, Honda Heart Club, Röplap Bt., Wave COM, Gamma Modul Kft., Honda Thunder, Flaute, Bervent, Selmeczi és Tsa Mérnöki Kft., KBT Dekor Hungary Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Miklós-Inter Bt., Mega LKW Kft., Twolex Kft., PSL Hungary Kft., Hardox CNC Kft., Kereken-Pálya Kft.


Legfrissebb cikkek