Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Két autóval Ausztria irányába indult a Fischer Dani Team, hogy részt vegyenek az osztrák Rally Challenge második állomásán az I. Burg Rally-n.

A csapat számára Ausztria már nem ismeretlen, hiszen a megfordultak már többször is külföldi szomszédjainknál, és az idei évben is kint tervezik a versenyzést. Március elején indult az idei bajnokság, ahol a srácok megnyerték a kategóriájukat, és abszolútban pedig a negyedik helyen végeztek, viszont most számukra is valami teljesen új verseny jön, olyannyira hogy a rendező még a térképeket sem tette eddig publikussá.

„Ez egy teljesen új verseny, ezeken a pályákon még az osztrákok sem versenyeztek soha” - kezdte a beszélgetést Buna Zoltán navigátor.

Az első verseny után a csapat úgy döntött új váltót tesz az autóba, hogy ezzel még jobban versenyképesebbé váljanak.

„Eddig tolókerekes váltót használtunk, és most éreztük úgy eljött a pillanat, hogy szekvenciálist építsünk az autóba. Dani már próbálgatta az új fejlesztést, de az első igazi bevetése a verseny lesz majd” - folytatta Zoli.

A csapat felkészítette mindkét autót, és elindult Ausztria felé, ahol már a csütörtöki napon elkezdődik a program egy fakultatív átvétellel, majd pénteken a gépátvétellel és a pályabejárással folytatódik, és szombaton a versennyel ér véget.

„Megyünk, aztán majd meglátjuk, de szeretnék a lehető legjobb eredményt hazahozni” - zárta a beszélgetést Buna Zoltán.

A csapat együttműködő partnerei: TEKT, ELO, Türk műanyag, Halmschlager ZRT, Kovács Méréstechnika Kft., Varrival Kft., CLICK ON Informatika, Kandallowebshop.hu, GEOSZOLG Kft., Rallypass.hu


Legfrissebb cikkek