Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Maximmun Racing Team pilótájának törött karját már megműtötték a kórházban, és bizonytalanná vált az indulása a majd három hét múlva rendezendő Miskolc Rallye-n.

A Magyar Rallye elmúlt három esztendejének abszolút bajnoka, Kazár Miklós egy Miskolcon rendezett quad versenyen balesetet szenvedett. A Maximmun Racing Team pilótája Húsvét vasárnap eltörte a karját, amit a helyi kórházban sikeresen megműtöttek. Bizakodóan néz a jövő elé, de kevés esély mutatkozik arra, hogy az egri rajton másodikként zárt versenyző és navigátora, Ferencz Ramón indulni tudjon a Magyar Bajnokság három hét múlva rendezendő második futamán, a Miskolc Rallye-n. Kazár elmondta, ha rajta múlik, ott lesz a hazai közönsége előtt a rajtnál.

Újfent bebizonyíthatja a Magyar Rallye legutóbbi három évben abszolút bajnoki címet szerző pilótája, hogy akkor sem lehet leírni őt, ha szinte behozhatatlan hátrányba kerül. Kazár Miklós ugyanis vasárnap, egy miskolci quad versenyen ütközött egy lengyel versenyzővel, és a balesetben eltörte a karját. A helyi kórházban már meg is műtötték a Maximmun Racing Team pilótáját, ám annak ellenére bizonytalanná vált az indulása a három hét múlva rendezendő Miskolc Rallye-n, hogy a beavatkozás sikeres volt.

„Ezt egyszerűen nem akarom elhinni. Egerben két defektet is kaptunk, így a második helyünk abszolút bravúrnak számított. Az immár hagyományos magyar-lengyel quad versenyen az egyik lengyel már az első kanyarban megpróbált elém vágni, és összeütköztünk. Eltört a karom, amit a miskolci kórházban már meg is műtöttek. Szerencsémre a beavatkozás nagyon jól sikerült, amire azért volt szükség rá, hogy a gyógyulást felgyorsítsuk. Már a héten elkezdhetem a rehabilitációt is. Noha jelenleg csekély az esélye annak, hogy három hét múlva rajthoz állhatok a hazai bajnokimon, a Miskolc Rallye-n, ha rajtam múlik, ott leszek az indulók között. Ilyen pechesen még nem indult egy szezonom sem, ám a céljaim nem változtak, sorozatban negyedszer is szeretnék bajnoki címet szerezni. Egy biztos, innen lesz szép nyerni!” – jelentette ki Kazár Miklós.


Legfrissebb cikkek