Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az abszolút kilencedik helyet szerezte meg Krózser Menyhért és Buchholz János Mitsubishi Lancer Evo IX R4-essel az Eger Ralin. Az MHH Rally & Kart Team párosát defekt és féltengelytörés is hátráltatta, de Krózser szerint nem ezen úszott el a verseny, amit egyébként nagyon tanulságosnak tartott.

Krózser Menyhért: – Nem a mi versenyünk volt az Eger Rali. A második gyorsaságin defektet kaptunk, a negyediken pedig eltört a féltengelyünk. Egy ilyen erős mezőnyben ezek után már elég nehéz labdába rúgni.

Szombaton a második körre kitaláltunk egy gumitaktikát, ami nem jött be. Ezek mellett rengeteg apró zavaró tényező volt, ami hátráltatott, vasárnapra pedig már én sem tudtam úgy felpörögni.

150330 menya n 2

Több mint húsz év versenyzés után megint sokat tanultunk a raliról. Miskolcra szeretnénk a zavaró tényezőket kiküszöbölni és megmutatni, hogy mire vagyunk képesek. Próbálom mindenben a pozitívumot keresni: tavaly az első versenyen kiestünk, ahhoz képest most jobban kezdtük az évet.

A mezőny nagyon erős volt Egerben is és szerintem, ahogy haladunk előre a bajnokságban, még tovább fog erősödni. Nagy kihívás ilyen ellenfelek ellen versenyezni.

Az MHH Rally & Kart Team valamennyi tagja nevében szeretnénk részvétünket kifejezni az Eger Ralin balesetben elhunyt versenyzőtársunk hozzátartozói számára.

Az MHH Rally Team együttműködő partnerei: Metál Hungária Holding Zrt., Carsystem Hungária Kft., Cégcentrum Kft., Marvin Watches, R-M professzionális festékek, Bernardo Ecenarro festékek, Logiszerviz Kft.

További információ: www.menya.hu, www.facebook.com/menya.hu


Legfrissebb cikkek