Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Teljesen felújított N csoportos autóval, régi - új navigátorral, és egy nagyon szépen összerakott designnal, Orfűn kezdte az idei verseny szezont Lovász Pál. A teszt verseny tökéletes helyszínt nyújtott a páros számára, hogy a frissen összerakott Mitsubishit Eger előtt megmozgassa.

A csapat az Eger Rallye felkészülésének jegyében választotta a múlt hétvégi A123 Teszt Rallye-t, és úgy látszik ez jó döntésnek bizonyult, hiszen az autón elő is jött pár hiba.

„Jól kezdődött az első gyorsasági, igaz picit lötyögős volt az ülésem. Mióta az ORB-ben versenyzem, Botka Dávid idejéhez próbálom hasonlítani a sajátomat, és most közelebb voltam hozzá, mint a tavaly az R4-es autóval” - kezdte a beszélgetést Lovász Pál.

Az első gyorsasági szakasz után viszont már nem volt minden ilyen szép. Előbb féltengely probléma, később üzemanyag ellátás is hátráltatta a párost.

„Sajnos a második szakaszon az egyik visszafordítóba eltörött a féltengelyünk, majd a negyedik szakaszon folyamatosan olyan érzésünk volt, mintha nem lenne üzemanyag az autóban. Mondhatjuk ez a két szakasz meg is pecsételte a sorsunkat” - folytatta a pilóta.

150325 lovasz n 2

A verseny egyébként a régi - új navigátorral, Mihalik Petivel való összeszokásról is szólt, hiszen Pál tavalyi navigátora Diebel András családi elfoglaltság miatt nem tudta vállalni az idei évet.

A verseny utolsó szakasza meghozta a srácoknak az újabb tiszta gyorsaságit, és ezzel az idővel is elégedetten tértek vissza a szervizparkba.

„Mondhatjuk, csak az első és az utolsó szakaszon tudtunk úgy autózni, ahogy szerettünk volna, de így is elégedettek vagyunk, hiszen a problémák itt jöttek elő, nem pedig Egerben” - zárta a beszélgetést Lovász Pál.

A csapat hazatérve folytatja az egri felkészülést, hogy minél jobb autóval tudjanak rajthoz állni a 3-as kategóriában, ahol 11 hazai párossal megküzdve megpróbálják a legjobb eredményt elérni.

A csapat együttműködő partnerei: Color Tours, Kontakt-Busz Kft., Mesterbusz Kft., T&J Busz Projekt Kft., KF Service Solutions, M6 Log, KF Mini Bus, BUS Center Kft., TPA, Expert Lajta, Hunnoid, ACG, Geri Ügyvédi Iroda, Bulath Sped, Neo Con, www.autolakk.hu, Motif Kft.


Legfrissebb cikkek