Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Magyar Rallye elmúlt három esztendejének abszolút bajnoka, Kazár Miklós idén régi új navigátorával, Ferencz Ramónnal a hétvégén végre hazai futamon is bemutatkozott idén. A Maximmun Racing Team versenyzői tökéletes formában vannak, ugyanis mind a hat szakaszt megnyerve elsők lettek a számukra hazai pályán, Miskolcon rendezett versenyen. Kazár Miklós elmondta, tökéletes az összhang Ramónnal, hibátlanul működött az autó, azaz készen állnak a szezonnyitó Eger Rallye-ra.

150323 kazar n2

Igazán remek formában várja a 2015-ös szezont a Magyar Rallye legutóbbi három évben abszolút bajnoki címet szerző pilótája, aki az elmúlt vasárnap száz százalékos teljesítményt nyújtva versenyt nyerve hangolt a hétvégi szezonnyitóra. Kazár Miklós régi-új navigátorával, Ferencz Ramónnal előbb egy teljes napot tesztelte a Mitsubishi Lancer EVO IX-et, majd a Magyar Amatőr Rallye Bajnokság Északi régiójának viadalán megnyerte mind a hat szakaszt, és összetettben is első lett.


„Nagyon vártam már a hétvégét, és nem is kellett csalódnom, hiszen a hat szakaszból hatot megnyertünk Ramónnal, akivel tökéletes az összhangom. Az autó is hibátlanul működött, elmondható, készen állunk a bajnoki rajtra. Rengeteg néző volt kint a versenyen, és igyekeztünk kiszolgálni őket látványos autózással. Kifejezetten jó hangulatban várjuk a szezonnyitó Eger Rallye-t” – jelentette ki a Maximmun Racing Team pilótája.

150323 kazar n3

Ferencz Ramón szerint is már-már gyanús, mennyire tökéletesen működött minden a hétvégi futamon, és bízik benne, hogy a bajnoki rajton is hasonló teljesítményre lesznek képesek.

„Nyerni mentünk, és sikerült is megvalósítani a célunkat. Nagyon sok mindent kipróbáltunk verseny közben, és minden a legnagyobb rendben működött. Arra készülünk, hogy ott folytassuk, ahol tavaly abbahagytuk, azaz nyerni megyünk Egerbe” – mondta a navigátor.


Legfrissebb cikkek