Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Maximmun Racing Team pilótája tesztekkel készült a hétvégi hazai viadalára.

A Magyar Rallye elmúlt három esztendejének abszolút bajnoka, Kazár Miklós idén régi új navigátorával, Ferencz Ramónnal a hétvégén végre hazai futamon is bemutatkozik idén. A Maximmun Racing Team versenyzője számára különösen fontos ez a verseny, ugyanis számára hazai pályán, Miskolcon randevúznak a legjobbak. Kazár Miklós elmondta, kizárólag a győzelem foglalkoztatja, és a hétvégi megmérettetés a lehető legjobb felkészülés lesz számukra a szezonnyitó Eger Rallye előtt.

150317 kazar miklos

Már két hét sincs az idei bajnoki rajtig, éppen ezért a Magyar Rallye legutóbbi három évben abszolút bajnoki címet szerző pilótája már a felkészülésének utolsó időszakához érkezett. Kazár Miklós régi-új navigátorával, Ferencz Ramónnal nemrég tesztelte a miskolci versenyen induló autóját, a Mitsubishi Lancer EVO IX-et, amely elmondása szerint készen áll a megmérettetésre.

„Nagyon várom már a hétvégét, hiszen idén abszolút hazai pályán mutatkozhatok be a magyar közönségnek. A miskolci aszfaltos versenyen a Mitsubishivel indulunk, amely már az idei dekorációban pompázik. Nemrég teszteltünk Ramónnal, és a hétvégén kiderül, hol is tartunk valójában. Egy biztos, a miskolci közönség előtt nem lehet más célom, mint a győzelem. Jó döntés volt a részünkről az indulás, hiszen tökéletes felkészülés lesz a majd két hét múlva rendezendő bajnoki nyitánynak, az Eger Rallye-nak” – jelentette ki a Maximmun Racing Team pilótája.

Kazár Miklós és navigátora, Ferencz Ramón csak azt sajnálja, hogy a hétvégi futam miatt nem vehetnek részt a jubileumi X. Autó, Motor, Tuning Show-n, ahol szívesen találkoztak volna az autósport szerelmeseivel. Mivel zsinórban a negyedik bajnoki címet is szeretné a pilóta elhódítani, így számára most a versenyzés, a minél több autóban töltött időszak a legfontosabb.


Legfrissebb cikkek