Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Ferencz Ramónnal az abszolút harmadik helyet szerezte meg a Dobsina Rallye-n az elmúlt három esztendő magyar bajnoka.

A Magyar Rallye elmúlt három esztendejének abszolút bajnoka, Kazár Miklós idén régi új navigátorával, Ferencz Ramónnal a magyar bajnokság mellett már a nemzetközi mezőnyben is szeretné megméretni magát. A Maximmun Racing Team versenyzője az elmúlt hétvégén rajthoz állt a szlovákiai Dobsina Rallye-n, és a páros a nyolcvan indulóból az abszolút harmadik helyet szerezte meg. Kazár szerint ezzel megtették az első, apró lépést céljaik felé.

150212 kazar n 2

Noha még messze van az idei bajnoki rajt, a Magyar Rallye legutóbbi három évben abszolút bajnoki címet szerző pilótája már javában készül az idei esztendő feladataira. Kazár Miklós ráadásul a 2015-ös szezontól már a hazai megmérettetések mellett a nemzetközi mezőnyben is szeretné kipróbálni magát. Ennek első lépcsőfokaként vett részt a népszerű meghívásos versenyen, a szlovákiai Dobsina Rallye-n, ahol régi-új navigátorával, Ferencz Ramónnal az abszolút harmadik helyet szerezték meg a nyolcvanfős mezőnyben.

„Fantasztikus hangulatú, négy pályából álló verseny volt, ahol rengeteg néző előtt száguldozhattunk a téli körülmények között. Pályafutásom során most mentem először szegecselt gumikkal, ami tapasztalatszerzésnek sem volt utolsó. Ezzel a versennyel megtettük az első, igaz, aprócska lépésünket a nemzetközi mezőny felé, ráadásul a téli álmunk helyett végre autóba ülhettünk. A Mitsubishi jól működött, Ramónnal is teljes volt az összhang, és ha a végén nem fordítják meg a rajtsorrendet, és nem kell a végén elrajtolnunk, akkor előrébb is végezhettünk volna, mert a pálya finoman fogalmazva sem volt már a legjobb állapotban. Mindegy, jól éreztük magunkat, és készülünk a következő megmérettetésünkre” – jelentette ki a Maximmun Racing Team pilótája.


Legfrissebb cikkek