Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Sikeresen célba vitte a Subarut Lajosházi Csaba a 2014-es Szilveszter Rallye-n, ahol megszokott navigátora mellett két vendéget is megautóztatott, Magyarország legnagyobb évadzáró autósport eseményén.

A srácok nagyon jól érezték magukat az egész hétvégén, mindenki fülig érő mosollyal szállt ki az autóból, és ezzel mondhatjuk is, a foglalkozás elérte célját.

„Fantasztikus élmény volt a Szilveszter Rallye-n versenyezni, minden egyes részét nagyon élveztem, de ami igazán brutálisan jó volt az a ring külsőn a szétnyíló tömeg között menni. Ilyet eddig csak az interneten láttam, a régi időkből. Én személy szerint nagyon biztonság párti vagyok, és vallom, hogy a nézők álljanak a szalag mögött, de úgy érzem, itt nem volt ezzel gond. Ezekért a pillanatokért érdemes csinálni ezt az egészet” – kezdte a beszélgetést Lajosházi Csaba, aki gyorsan át is adta a szót a J1-es társainak.

150102 lajoshazi n 2 2

A versenyen két kört kapott Takács Gabi, akivel Csabi a 2015-ös évet Ausztriában tervezi, továbbá egy - egy körben kapott szerepet Varga Zsolt és Salamon „Zefoto” Zoltán.

„Jó hangulatú verseny volt, bár akadt némi kalandunk. Mindjárt az első esti gyorson gumi problémáink voltak, hiszen a versenyt megelőző furfangos időjárás miatt a rendezők megsózták a pályát, és mi nem hittük el, hogy a felvizesedett pálya akár fel is száradhat, így intermedia gumit raktunk fel, ami rossz döntésnek bizonyult, mert a gyorson el is fogytak az abroncsaink. A másnapi első kör második gyorsaságiján pedig üzemanyag problémaink voltak, a hosszabb kanyarokban falsot szívott az AC pumpa és majdhogynem lefulladt az autó. Ezen kívül minden jó volt” – folytatta a beszélgetést Takács Gábor.

„Nagyon élveztem a Szilveszter Rallye-t Csabi mellett. Sokáig úgy volt, hogy diktálhatom is neki az itinert, majd abban maradtunk, hogy inkább élvezzem az utazást. Az út során az volt a meglátásom, Csabi és a Subaru jól működnek együtt, mondhatni össze vannak nőve. A külső ringről nem gondoltam volna, hogy ennyire élvezetes, de a belső ring is élvezhető volt egy ilyen gyors autóban. Felejthetetlen élmény volt számomra, amit köszönök szépen Csabinak” – mondta Salamon Zoltán.

150102 lajoshazi n 2

„Még mindig a hétfő bűvöletében érzem magam, egyben csodás és leírhatatlan élményben volt részem, amit köszönök Csabinak, a csapatnak és mindenkinek, aki hozzá segített, hogy részt vegyek az első szilveszteri versenyemen. Sokat járok versenyekre, de teljesen más így belülről, mint kívülről átélni az egészet. A külső ring jobban tetszett, bár a belsőn is nagyon élvezetes volt nagy tempóban menni” – összegezte élményeit Varga Zsolt.

„A folytatásban már nagyon várjuk az ausztriai menést, ami egy teljesen új kihívás lesz a számunkra. Teljesen ismeretlen lesz minden, és ha jól tudom a pályákat is maximum két menésből lehet majd felírni” – zárta a beszélgetést Takács Gábor.

A csapat együttműködő partnerei: TEKT Kft., Varrivál Kft., Halmschlager Trade Zrt., Elo Digital Office, Click On, Kandallowebshop.hu, SIXI, Versenygumi.hu


Legfrissebb cikkek