Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Hét év után visszatér a gyökereihez, és a Rallye2-es bajnokságban folytatja pályafutását Sajtós Dénes, és navigátora Diósi János.

A csapat az idei évet a Rali-Túra Bajnokságban tervezte, ahogyan az elmúlt jó pár évben is, de sajnos a sorozat az idei évben nem úgy alakult, ahogyan az sokan szerették volna.

„Ilyen rossz évünk nem volt még soha, hiszen a sorozat, amiben szerettünk volna 2014-ben menni, két verseny után mondhatjuk megszűnt létezni” - kezdete az év értékelését a csapat koordinátora, Szilágyi Tamás.

141130 sajtos n 2

Mivel a körülmények nem voltak adottak egy jó évhez, ezért a srácok a B verzió mellett döntöttek, és vásároltak egy új versenyautót, amit a 2015-ös évben a Rallye2-es bajnokságban szeretnének bemutatni.

„Az év elején lehetett látni, nem olyan lesz az év, mint az eddigiek, ezért is döntöttünk úgy, hogy két autót indítunk, így ha az egyik nem versenyez, akkor a másik is ki tudja szolgálni a partnereinket. Ez így is lett, Kiss György az MNASZ Drag Országos Bajnokságban, felállhatott az év végi dobogó második fokára” - folytatta Szilágyi Tamás.

A csapatnak egész évben nagyon hiányzott a versenyzés, a verseny töltött hétvégék hangulata, de el kellett fogadják, hogy itt az idő a továbblépésre.

„Nem vagyunk hozzászokva, hogy a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy mi szeretjük, és ez is közrejátszott a továbblépésben. Régóta szövögettünk olyan terveket, hogy jó lenne egy újabb autóval menni, és ez az idő most jött el, és 2015-re szeretnénk egy nagyon komoly A-s versenyautóval odaállni minden verseny rajtjába” - zárta a beszélgetést Szilágyi Tamás.

Szeretnénk megköszönni az összes partnerünknek, szerelőnknek, szurkolóinknak, és az összes médiásnak az idei támogatást, és itt megragadni az alkalmat, és Boldog Karácsonyt kívánni.

Köszönjük Partnereinknek!

140905 sajtos tamogatok


Legfrissebb cikkek