Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Tereprali OB utolsó állomásának ismét két pilótával vág neki a Korda Racing csapata, Korda Eriknek a gyulai Nissan-Interspar Kupán is Hangodi Zoltán diktálja az itinert.

Korda Erikék nemcsak a magyar bajnoki szezontól szeretnének szépen búcsúzni a november 16.-án megrendezésre kerülő gyulai Nissan-Interspar Kupán, de nagyon bíznak abban is, hogy végre hosszú időre elköszönhetnek a balszerencsével házasodott technika ördögétől is. Erik az idei évben vadonatúj autóval szállt versenybe és a tanulóévében Fortuna nem igazán fogadta kegyeibe, defekt és műszaki hiba egymásnak adta a kilincset a Nissan Quashqai versenyautón, így a csapat már kellően kiéhezve érkezik a bajnokság utolsó állomására.

141114 korda n 2

„Számítottunk rá, hogy az idei szezon nem a sikerektől lesz hangos, ezt az évet a versenyautó fejlesztésének, tökéletesítésnek szenteltük. Bár az eredményeink nem feltétlenül ezt mutatják, de úgy érzem, hogy az év vége felé közeledve sokat haladtunk a jó irányba az autó fejlesztésével. Etyeken szerintem már megvolt az a tempónk, amivel a dobogós helyekért tudtunk harcolni, igazából már csak egy kis szerencsére lenne szükségünk, vagy legalább arra, hogy a balszerencse elkerül minket.”

A szezon zárására november 16.-án, Gyulán kerülhet sor, ahol idén egy alkalommal már megfordult a magyar bajnokság mezőnye. „Mindig is nagyon szerettünk Gyulán versenyezni, most is örömmel megyünk, bár idén sok kellemes emlékünk nincs erről a versenyről. Ezúttal sprintelni megyünk, egy rövid egynapos viadalra kerül sor, amit én egyébként szeretek, mert nincs sok idő a taktikázásra, az első pillanattól kezdve taposni kell a gázt. Etyeken sajnos idejekorán véget ért első közös versenyünk Hangodi Zolival, de jól éreztük magunkat egymás mellett ezért Gyulán is együtt támadunk. A srácok több mázsa sártól szabadították meg a Quashqai-t a szünetben, kijavítottuk az apróbb hibákat is az autón, szóval készen állunk a végső ütközetre, izgatottan várjuk a versenyt!”

A Tereprali OB idei utolsó állomásán két, egy 21 és egy 15 kilométeres pálya vár a versenyzőkre, mindkét helyszínen 3-3 alkalommal robog majd végig a mezőny.

A Nissan-Interspar Kupa programja:
2014. november 16.
09:00 - 1. Napi szakasz rajtja. INTERSPAR, 5700 Gyula, Kétegyházi út 1.
09:35 - SS 1 (20,9 km)
10:23 - SS 2 (15,3 km)
10:45 Szerviz Gyula, INTERSPAR parkoló
11:47 - SS 3 (20,9 km)
12:32 - SS 4 (15,3 km)
13:00 - Szerviz Gyula, INTERSPAR parkoló
13:56 - SS 5 (20,9 km)
14:40 - SS 6 (15,3 km)
15:10 - 1. Napi szakasz célja INTERSPAR, 5700 Gyula, Kétegyházi út 1.
17:10 – Díjkiosztó

Nevezési lista: http://bit.ly/1EsI7vb

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: Hídépítő zRt., HELL Energy Magyarország Kft, TOTAL HUNGARIA Kft., Metrober Kft, Mercur Rent a Car Kft, Segway, VictoriaShop, Alabárdos Étterem, G-Roby, Frimedia Kft, Szerszámbróker Kft, Csomagtartoaruhaz.hu, Surgi Care, BHS Medical, Music Engine Kft, Variocommerce Kft, VitaPlus Kft, BDA Trans Kft, ML Trans Kft, Gordius Kft


Legfrissebb cikkek