Molnár István - Tokaji Tamás a Garmin Racing Team színeiben a második futamukat teljesítették az I. Mannol Pilisvörösvár Rallye-n, amelyen az értékelés abszolút 3. helyét sikerült megszerezni a duónak.

Molnár István: - Tervezetten indultunk neki ennek a futamnak, bár akkor még azt hittük, hogy túra verseny lesz. Ez nem valósult meg, de az indulás már borítékolható volt, hiszen az idei évben három megmérettetést terveztünk.

- Tokaji Tamás navigált nekem ismét, akinek bár az idei évben volt egy komolyabb balesete, ez nem gátolja meg abban, hogy fantasztikus hangulatban, profin végezze teendőit.

141102 garmin n 2

- A második versenyünket futjuk ezzel a fantasztikus autóval, amely új computert és programot kapott a bevetés előtt. Mondanom sem kell, hogy egy kicsit idegesebbnek tűnt, de ez nem is csoda, hiszen az A-s autók között is talán ez a legerősebb jelen pillanatban a rally pályákon. Kicsit ijesztő is, szoknunk kell még, így nem mertük vállalni a tempót mindenhol. Lehetett volna gyorsabban menni, az autó tudja, de nekünk még gyakorolnunk kell.

- A pályák nagyon jók voltak, bár a csobánkaitól tartottam, hiszen az egy nagyon tempós szakasz, amelyen nem mertem a határokat feszegetni. A bajnai gyorsasági azonban a kedvenceim közé tartozik, így azon könnyedebben sikerült autóznunk. Nehéz összehasonlítani a kettőt, hiszen míg Csobánkán ragyogó napsütés volt, addig Bajnán a köd volt, amely az aszfaltot is nedvessé, csúszóssá tette.

- Az eredménnyel elégedettek vagyunk, ide vártuk magunkat. Az abszolút értékelés harmadik helye és a kategória második helye számunkra nagyon ideális. Tudunk még gyorsabbak lenni, de jelen helyzetben ez volt a leglogikusabb stratégia.

- A következő futamunk még nincs teljesen lefixálva, de egy menet még biztosan van a tarsolyunkban.

Köszönjük Támogatóinknak!: GARMIN, Aquaprofit, Hungaromarket, Print-Shop, Szido Trade Kft., Dr. Marcus, Spedimex, marsopont, Gulf