Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Tizenöt pozíciót javított a Valais Rali harmadik napján Vizin László és Zsiros Gábor Peugeot 207 S2000-essel, és az abszolút 25. helyezést szerezték meg a rali-Európa-bajnokság idei utolsó előtti futamán.

Vizin a csütörtöki és a pénteki eredményével nem volt elégedett. Pénteken ráadásul kétperces büntetést is kaptak, amiért az egyik gyorsasági szakaszon eggyel kevesebb kört mentek. A pénteki napot így végül a 40. helyen zárták. Szombatra maradt azonban a verseny távjának a fele. Reggel rugót cseréltek a Peugeot-n, amitől stabilabb lett az autó. Vizin önbizalma is megjött, többször is sikerült húszon belüli időket autóznia és végül a 25. helyre jött fel.

Vizin László: – Fantasztikus volt a mai nap, nagyon jól éreztük magunkat. Reggel rugót cseréltünk a Peugeot-n, amitől stabilabb lett. A pályák szenzációsak voltak. Volt murvás rész, jó minőségű, rossz minőségű út, technikás részek. Volt olyan pálya, ahol az egyik részen esett az eső, a másik részen száraz volt. A rali igazi eszenciája volt a mai nap.

141028 vizin n 2

Végre sikerült jobb időket autózni. A tízkilométeresen (Bruson) 19.-ek lettünk, az utolsó húszkilométeresen (Col des Planches) 15.-ek. Ez a két gyorsasági nagyon jót tett a lelkemnek.

Az első húszat tűztük ki célul, végül 25.-ek lettünk. A harmadik napi teljesítményünkkel elégedett vagyok. Nehéz verseny volt, megküzdöttünk magunkkal és a versennyel is, de itt vagyunk a célban és nagyon boldogok vagyunk.

A Valais Rali végeredménye:
http://www.ewrc-results.com/driver_info.php?e=13883&d=664965&t=Rallye-International-du-Valais-2014
    
A Vizin–Zsiros páros idei versenyei:
április 17–19. Ír Rali (Circuit of Ireland)
június 19–21. Ypres Rali (Belgium)
szeptember 19–21. Ciprus Rali
október 23–25. Valais Rali (Svájc)

A csapat együttműködő partnerei: AXIÁL KFT., EURONET, HÓD-MEZŐGAZDA ZRT., VALKON 2007 KFT., KAMARÁS-DUNA KFT., MEVI KFT., SYGNUS KFT., IS INTERNATIONAL, DC GÉPSZER KFT., GD GÉP ÉS DARU KFT., H-ITB KFT., KNIPL KFT., PAKET007 KFT., 92LETICIA BT., MICROTERV, EKÁBEL, SECURITY.HU, NET’54 ÜZLETI KOMMUNIKÁCIÓ, PROMÉTEUSZ 82 KFT, KAPOLCSI BENZINKÚTÜZEMELTETÉS, BARBAT 2000 BT.

További információk: vizinrally.wordpress.com


Legfrissebb cikkek