Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Négy kanyar volt hátra a Mecsek-rali leghosszabb, orfűi szakaszának céljáig.

Turán Frigyes és Zsiros Gábor jó tempóban haladt, amikor abban az ominózus jobb kanyarban a Peugeot 208 T16 R5 megcsúszott egy sárfolton…

„Leszaladtunk az útról és egy árokba hajtottunk, itt sikerült kellőképpen lelassulni, ám a végén valamiért mégis felborultunk, csak épphogy átfordult a kocsi – mesélte Turán Frici. – A futómű nem sérült meg, a karosszéria is csak épphogy, szóval akár tovább is mehettünk volna, csakhogy a hűtő kilyukadt, ami ezt megakadályozta. Nagyon sajnálom, hogy fel kellett adnunk a küzdelmet, mert a Peugeot mostanra jól összeállt, és a futómű-beállítást is eltaláltuk – kevésen múlt, hogy  Tagai Tamásnak és  csapatának munkáját, illetve a támogatóink bizalmát meg tudtuk hálálni egy jó eredménnyel itt, Pécsett. Az egyes szakaszonokon az elmúlt két napban nagyon jó részeredményeink voltak” – folytatta Frici.

141021 turan n 2

Turán Frigyes még hozzátette: mindamellett, hogy nagyon sajnálja a kiesést, jó érzésekkel megy haza, mert az autó mostanra kiforrott, remekül működött a Pécs környéki pályákon.

A mecseki pályákon szerzett tapasztalatokból és az értékes verseny kilométerekből okulva készülünk a következő megmérettetésre.


Legfrissebb cikkek