Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Negyven évvel ezelőtt, 1974-ben kezdett versenyezni Gaál József, aki kisebb-nagyobb megszakítással az elmúlt négy évtizedet a nemzetközi és hazai versenypályákon töltötte.

Az ünneplésre pedig mi sem lehetne jobb alkalom, mint a historic Eb-futam, a Mecsek Rali, ahol ezúttal is fia, Gaál Ádám navigál neki, az Opel Ascona B 1900-ban.

„Nagyon szeretem a Mecsek Ralit. A hetvenes években, amikor elkezdtem versenyezni, a pécsi verseny volt a Rali. Sokat indultam itt hegyiversenyen is. Jók a pályák, szakértő a közönség, mi kell ennél több?” – mondta Gaál József.

141013 gaal n 2

„1974-ben, negyven évvel ezelőtt kezdtem versenyezni, ami szép kerek szám, úgyhogy ennek örömére szeretnénk nagyon jól érezni magunkat a versenyen.”

„A D csoport bajnokságában jól állunk, egy jó eredménnyel még a bajnoki címre is esélyesek lehetünk, de elsősorban élvezni szeretnénk a Mecsek Ralit. Minden versenyre azt mondom, hogy előbb érjünk célba, aztán megszámoljuk, hogy hanyadikok lettünk.”

További információ:
http://www.gaaloldtimermotorsport.eu/
http://www.opelgaal.hu/


Legfrissebb cikkek