Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Az Országos Rallye Bajnokság hírei

Elérhetőek az 52. Aquaprofit Mecsek Rallye nevezési listái.

Nagy örömömre szolgál, hogy itt számolhatok be Nektek az évadzáró futamunkról, hiszen megérkezett a szakág részére a - Kelet Autósport Kft-től -, a 2018. évi Zemplén Rallye előzetese.

Elérhető a 2018-as Országos Rallye Bajnokság 5. futamának a Veszprém Rallye-nak a versenykiírása.

Elérhetők a 2018-as Országos Rallye Bajnokság negyedik futamának, a Székesfehérvár Rallye-nak a nevezési listái.

Elérhető a 2018 hazai rally bajokság második versenyének, a Hell Miskolc Rally-nak a versenykiírása.

A különböző bajnoki kategóriákban (CEZ, ORB, ORC, Rallye2, Historic) nagyságrendileg kétszáz páros adta le a nevezési szándékát az egri szezonnyitóra.

A Rally Café Racing versenyzői, a Mitsubishi Lancer EVO IX-cel versenyző Szauer Gergő - Rácz László páros nyerte a 2018-as Teszt Rallye-t.

Már többen ismeritek a Peugeot 208 R2 kupa kiírását, de van olyan engedmény, amiket szakági szinten eszközölünk számotokra, mint leendő kupa sorozatban indulni szándékozó versenyzők.

Elérhető a 2018-ik évi Rallye Versenyek Szabályai alapkiírás.

Elérhető a 2018 hazai rally bajokságok első versenyének, az Eger Rallye-nak a versenykiírása.

Elérhető a 2017-es Mecsek Rallye versenykiírása.

A hatósági engedéllyel kapcsolatban kialakult helyzet miatt a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség és a Kelet-Autósport Kft. megállapodott arról, hogy a 2017. szeptember 1-2-re tervezett Budapest Rallye lemondásra kerül.

További hazai autósport híreink