Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Bizonyára értesültetek róla, hogy a csütörtökön az Elnökség kinevezett szakágvezetőnek. Szeretném megköszönni a bizalmat és, hogy továbbra is megtiszteltek azzal, hogy mellettem álltok.

Már a kinevezésem első napján többen rosszindulatú, a valóságtól távol álló híresztelésekkel próbáltak visszahívó szavazatokat gyűjteni ellenem.

Kérlek Titeket, hogy ezen híreszteléseknek ne üljetek fel, egyetlen céljuk az, hogy továbbra is káosz és zűrzavar uralja a sportágunkat.

Az átadás-átvételi folyamatok lezárulta után, első feladatom az lesz, hogy megvizsgáljam, van-e lehetőség arra, hogy az elmaradt bajnoki futamot pótolni tudjuk – mivel más lehetőség már nem maradt – Ausztriában. Sok kérdés merül fel ennek kapcsán, ezért felkértem Markó Tibort – aki társrendezője a Waldviertel Rallye-nak, – vegye fel a kapcsolatot az osztrák rendező féllel, és az idő rövidsége miatt hétfőig tisztázza vele ezeket a pontokat.

Hónapok óta nincs kihirdetve a bajnokság állása. Sikerült tisztázni ennek okait, a rallye titkár
mulasztását reményem szerint napokon belül pótolni fogom.

Gerencsér Bernadettnek szeretném megköszönni, hogy Szabados Úr segítségére volt az elmúlt időszakban. Egyenlőre én veszem át Bernadett munkáját is. Ha bármilyen kérdésetek, javaslatotok, észrevételetek van, továbbra is a megszokott Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 06-30-391-9306 telefonszámon tudtok elérni. Szándékomban áll mielőbb kijelölni az új Rallye Sport Bizottság tagjait. A bizottság összeállításával kapcsolatban figyelembe szeretném venni a véleményeteket, ezért várom javaslataitokat.

Sportbaráti üdvözlettel
Pénzes Zsolt
szakágvezető


További hazai autósport híreink