Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Szeretem, amikor felhív, mert Ő is az igazi autóversenyzők közül való! És még jobban szeretem, amikor ilyen hírrel hív fel!

Balázs, két éve mentél utoljára. Tudom, hogy nagyon sokat dolgozol, de szerencsére nem tudod elengedni a ralit…
Igen. Megint eljött az az időpont az életemben, hogy kell valami kicsi változás, plusz az életembe, és akik ismernek, tudják, hogy gyerekkorom óta versenyzek. Szükség van egy kis kikapcsolódásra a mindennapok mellett. A versenyzés legalább annyira kikapcsol, mint egy nyaralás, és a családom is részt vesz, ott van velem a versenyeken. A kisfiammal minden egyes mozdulatát meg szeretném osztani a versenyzésemnek, mint ahogy tettem ezt 2015-ben és 2017-ben is.

Azt remélem, hogy a családomnak is ez egy pihenés lesz és egy más jellegű kirándulás. :)

Ismerlek, nem fogod félvállról venni…
Semmit sem szoktam :)
Komolyan veszem! Mindent bele fogok adni és próbálom a legtöbbet kihozni magamból.

190612 benik balazs n2

Hasonló autóval fogsz indulni, mint két éve, akkor is és most is az Eurosol Racing Team Skoda Fabia R5-ös autójával indulsz. Szenzációs volt, hogy tényleg csak néhány másodpercen múlt, hogy nem Ti nyertetek.
Azt hiszem, hogy egy nagyon nemes küzdelemben lettünk másodikak.
Ugye még nem jelent meg a versenykiírás sem és így azt sem lehet tudni, hogy kik fognak nevezni a futamra. Annak örülnék a legjobban, ha a mezőny minden szereplője és akár olyanok is elindulnának, akik korábban versenyeztek. Sokkal nemesebb egy olyan eredmény, ha mindenki ott van, aki számít, még akkor is, ha az nem feltétlenül az első hely.

Remélem, hogy a nézők és a versenyzők számára is egy izgalmas hétvége lesz a július 7-8.-i hétvége!
Felgyorsult a mezőny és igazából már két éve sem volt reális, hogy fel tudtam venni a fiatal tehetségekkel a versenyt, mindenesetre nagyon élveztem a csatát.

190612 benik balazs n3

Idén sajnos csak egyetlen murvás verseny lesz. Remélhetőleg nagyon sok néző lesz kint, talán még több, mint korábban. A murva miatt is és szerintem Miattad is!
Mindig is nagyon szerettem ezeket a pályákat, akkor is, amikor aktívan versenyeztem. És ugye talán murván könnyebb visszatérni, hiszen amíg aszfalton nagyon pontosan, precízen kell autózni, nagyon kell ismerni az autót, addig a murva kicsit megengedőbb… Ilyen kevés felkészülési idő után nehezebben vállalnék be egy aszfaltos versenyt…

Azért megkérdezem, ahogy mindig is: esetleg más futamon is láthatunk még idén?
Minden évben, amikor elindulok, azt mondom, hogy jó lenne még menni egy aszfalton is, aztán ez mindig elmaradt az üzleti elfoglaltságaim miatt, így most inkább ezt nem mondom. Nem akarok senkit hitegetni. Meglátjuk! A nyiregyházi ERC futamot azért fontolóra venném még… Ismétlem: fontolóra venném! :) :) :)

190612 benik balazs n4

Sajnos idén már nem tudsz Bencével indulni...
Bunkóczi Lacival fogunk indulni. Mentem vele már korábban többször is. Indultunk Ausztriában, Mexikóban, a Mikulás Rallye-n, de mentünk együtt tereprally-n is. Nagyon jó összhangban vagyunk. És nagyon jó barátok is vagyunk, ami nekem nagyon fontos! Minden korábbi navigátorommal összejárunk, közösen megyünk el nyaralni, a család, a gyerekek jóban vannak, közös programokat szervezünk. Így van ez Josyval, Varga Pistivel, Bunkóczi Lacival és természetesen így volt Bencével is, Isten nyugosztalja! Bencének a gyerekei és családja is ott lesznek velünk a teszteken és a versenyen is.

Tudom jól, van még egy családi vonal ezen a veszprémi futamon…
Hát persze! Apósom, Garami Zoli is indulni fog!!

Hatvanadik születésnapjára kapott a családtól, a barátoktól egy Lada VFTS-T. Ugyanúgy néz ki az autó, ahogy Ő versenyzett anno. Most fog vele először menni, előfutóként. Nagyon várja már és természetesen mi is! Ugye mondtam: családi hétvége lesz ez! :)

Köszönöm, hogy megosztottad velünk a hírt és nagyon várjuk már, hogy újra versenyben láthassunk!

Forrás: duen.hu

További hazai autósport híreink