Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Már többen ismeritek a Peugeot 208 R2 kupa kiírását, de van olyan engedmény, amiket szakági szinten eszközölünk számotokra, mint leendő kupa sorozatban indulni szándékozó versenyzők.

Mint megbízott szakágvezető a következő engedményttovábbítom elfogadásra a felsőbb vezetés felé: - A Peugeot 208 R2 kupasorozatban, - erc-hez hasonlóan -, U28 megjelöléssel szerepel az utánpótlás meghatározás, ami a 29. életévüket még be nem töltött versenyzőket foglalja magában. Részükre a szakág, a kiírásban szereplő regisztrációs díjat teljes egészében átvállalja, a szakági költségvetés, vállalkozói keretének terhére. Jelenleg ez a keret 5 versenyző részére elérhető. Akik az életkorukból adódóan részesülhetnek a kedvezményből, azok részére feltétel, a kiírásban szereplő 5 futamon való elrajtolás.

A kiírásban szereplő kötelező matricákat, (dekort is) a szervezők biztosítják, térítésmentesen.

Minden egyéb kérdésben szívesen állok rendelkezésre az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Budapest, 2018. március 01.
Sporttársi Üdvözlettel
Berényi Ákos
mb. Rallye szakág vezető

További hazai autósport híreink