Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az MNASZ Elnökség 2014. január 15-én megtartott ülésének határozatai...

1/1/2014 elnökségi határozat
Az MNASZ Elnöksége 2014. február 21-ére összehívja az MNASZ rendkívüli Közgyűlését egyetlen napirendi ponttal: tisztségviselők választása.

2/1/2014 elnökségi határozat
Az MNASZ Elnöksége a 2014. február 21-i közgyűlés tisztségviselőit az alábbiak szerint hagyja jóvá, illetve javasolja a közgyűlés számára jóváhagyásra:
Mandátumvizsgáló Bizottság: vezető - Sztankovics Györgyi, tagok - Farkasné Kiss Marianna, Gerlei Sándor, Jeges Erika, Morva Kornélia
Jegyzőkönyv vezető hang- és videofelvétel alapján: Árvayné Dani Judit
Jegyzőkönyv hitelesítők: Kohári Zoltán, Varga Imre
Szavazatszámláló Bizottság: vezető - Laczkóné Demeter Magdolna, tagok - Gazdag Takács Márta, Laczkó László, Lajos Roland, Kozma Ágnes
Jelölő Bizottság: vezető - Oroszlán Tibor, tagok - Földes József, Herczig Norbert, Gál István, Gáspár István


3/1/2014 elnökségi határozat
Az MNASZ Elnöksége jóváhagyja, hogy a Főtitkár felkérje Dr. Fülöp Tamás-t a Közgyűlés jogi előkészítésére, amely tevékenység magában foglalja a közgyűlési anyagok jogi véleményezését is.

4/1/2014 elnökségi határozat
AZ MNASZ Elnöksége a 2014. január 11-i Közgyűlés után kialakult helyzetre való tekintettel és a Szövetség működőképességének biztosítása érdekében a halaszthatatlan sportszakmai döntések meghozatala érdekében felhatalmazza a Főtitkárt, hogy 2014. január 21-re rendkívüli IB ülést hívjon össze

5/1/2014 elnökségi határozat
AZ MNASZ Elnöksége utasítja a titkárságot, hogy azon tagok listáját, akik az Alapszabály szerinti határidőig megújították tagi viszonyukat 2014-re, február 3-án tegye közzé. Az Elnökség felhatalmazza a titkárságot, hogy a fenti határidőre tagságukat meg nem újító tagokat törölje a tagok közül.

6/1/2014 elnökségi határozat
Az MNASZ Elnöksége hozzájárul, hogy az Elnök a Főtitkár munkaszerződését közös megegyezéssel 2014. február 21-i hatállyal megszüntesse.

7/1/2014 elnökségi határozat
Az MNASZ Elnöksége a Fegyelmi Bizottság előterjesztése alapján, a másodikként beérkezett fellebbezés elbírálására létrehozza az alábbi fellebbviteli bizottságot: Nagy Csaba, Szabó László, Láng Zsolt.

Legfrissebb cikkek