Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Megkerestük a magyar tereprallye bajnokság tavalyi hazai és külföldi versenyzőit, és az idei évükkel kapcsolatban egy - egy kérdést tettünk fel nekik.

A negyedik körben Tomas Ourednicek, Hangodi Zoltán, Marczinek Zsolt, Csete Kitti és Sandra Ulrichová válaszolt a - Mi a tervetek 2015-ben - kérdésünkre.

Tomas Ourednicek: - Egy nagyon sikeres kezdő év után (EB ezüst, Magyar Bajnoki T1.1.2 arany és Magyar Sprint Bajnoki bronz) egy Hummer H3 EVO1-el szeretnénk folytatni a sikertörténetünket ebben az évben.
Az FIA CEZ bajnokság nagy kihívás számunkra, főleg úgy, hogy tavaly két ponttal maradtunk le a dobogó legfelső fokáról. A Magyar Bajnokságban ismét szeretnénk részt venni, ahol a legjobb eredményünk egy abszolút 3. hely volt (Tomas 2009-ben Miroslav Zapletal navigátoraként bajnok tudott lenni).
A terveink közül a legfontosabb azonban a 2016-os Dakar Ralin való részvétel, ez viszont a partnereinktől és a világkupákon való részvételek számától is függ (Spanyolország, Marokkó és Portugália).

150210 hangodi n

Hangodi Zoltán: - Az idei évben számomra az elsődleges a magyar rallycross bajnokság, ahol a csapatom által felkészített Nissan Sunny GTR Supercarral veszek részt az év összes versenyén. A rallycross mellett azért a tereprallye-ban is szeretnék elindulni pár versenyen, így ami biztos a magyar, olasz és a lengyel világkupa futam, plusz azok a magyar bajnokik, amik nem ütköznek a rallycross szakág versenyeivel. Két egyforma T3-as Buggy-m van, és a második autóra több komoly érdeklődővel tárgyalok, akik 2015-ben színesíthetik a magyar tereprallye bajnokságot.

150210 marczinek n

Marczinek Zsolt: - A múlt héten azt az információt kaptam, hogy a magyar tereprally bajnokság keretein belül nem indítanak motoros és quados kategóriát 2015-ben. Mivel kevés az időm, és engem csak a magyar bajnokság érdekelt volna, ezért úgy döntöttem, idén nem indulok sehol.

150210 csete

Csete Kitti: - Az idei évben csak a gyulai versenyen szeretnék elindulni, mert a főiskolai tanulmányaim befejezésére szeretnék koncentrálni.

150210 sandra n

Sandra Ulrichová: - Az idei szezonra még nincs konkrét tervünk. Az álom, hogy építsünk egy könnyű Buggy-t, de nehéz hozzá pénzt és szponzort találni. A szüleim világkupa futamokon akarnak menni, ami rám vetítve azt jelenti, hogy különböző versenysorozatokban fogok versenyezni. Gondoltuk, hogy indulunk a magyar és lengyel bajnokságban, de hát a pénz beszél és ezért kompromisszumot kell kötnünk.

A TROB 2015-ös versenyzői III. rész
A TROB 2015-ös versenyzői II. rész
A TROB 2015-ös versenyzői I. rész


Legfrissebb cikkek