Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Megkerestük a magyar tereprallye bajnokság tavalyi hazai és külföldi versenyzőit, és az idei évükkel kapcsolatban egy - egy kérdést tettünk fel nekik.

A második körben Maciej Marton, Osváth Péter, Sykora Marek, Megyeri Ákos és Heiszer Károly válaszolt a - Mi a tervetek 2015-ben - kérdésünkre.

Maciej Marton (Miroslav Zapletal navigátora): - Jelenleg nem tudjuk biztosan mi lesz idén. Szeretnénk részt venni az összes világkupa futamon egy új autóval, hogy készüljünk a 2016-os Dakarra. Természetesen, ha lehetőségünk adódik e versenyek mellett, akkor elindulunk pár CEZ és magyar bajnoki futamon is.

150204 osvath n

Osváth Péter: - Megvásároltam a Fazekas Karcsi féle Toyota Rav4 tereprallye autót, amit épp készítünk fel a bajnokságra, és ezzel az autóval szeretnék menni azokon a versenyeken, amik nem ütköznek rallye versenyekkel.

150204 porizek n

Sykora Marek (Porizek Zdenek navigátora): - Idén a tervek között elsőbbséget élveznek a világkupa futamok, név szerint a következőek: Italian baja, Baja Espana, Hungarian Baja, Baja Poland, Rallye du Maroc és a Baja Portalegre. Természetesen azért látni fogtok minket pár magyarországi versenyen is. Az autóban nem lesz változás, ugyanazzal megyünk, mint tavaly.

150204 megyeri n

Megyeri Ákos: - Sajnos a tavalyi évben nem tudtunk minden tervezett versenyen rajthoz állni, de az idei évben ez reméljük máshogy lesz. A terv, hogy minden itthoni versenyen részt veszünk, minél több versenykilométert megyünk és minél több további tapasztalatot és rutint szerzünk.
Ha lesz rá lehetőség, szeretnék komolyabb autót is kipróbálni az idei évben, de ez egyelőre még csak elképzelés. A jelenlegi autónk, noha egy nagyon jól összerakott, gyári Ralliart T2-es Pajero, de nem igazán versenyképes a T1 kategóriában. Szeretnénk fejlődni, előre lépni, és ha minden összejön talán az 2016-ra egy új autóban is gondolkodhatunk.
Az idei évet továbbra is az LP Racing-gel tervezzük, akik tavaly is minden versenyen a szervizhátteret biztosították számunkra. Remek csapat, remek emberekkel és jó velük együtt dolgozni, így ezen nem szeretnénk változtatni.

150204 heiszer n

Heiszer Károly: - Sajnos a hazai bajnokság a motoros, quados mezőny számára teljesen „OFF”, és már amúgy sem nagyon lenne itthon kivel versenyezni. Gondolkodom egy - két külföldi versenyben, de ezek óriási pénzből jönnek ki, így csak reménykedem, összeáll rájuk a keret.

A TROB 2015-ös versenyzői I. rész


Legfrissebb cikkek