Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Egy évvel ezelőtt a Monte-Carlo Rallye-ról hazafelé, megfogadtam nem megyek többet vissza...

Lehet a tavalyi csalódás, vagy az év első WRC versenye, de úgy döntöttem újra ellátogatok Monte-Carlo-ba. A gondolat valamikor december végén jött, és gondolkodás nélkül rákérdeztem pár embernél, mi lenne, ha megnéznénk élőben a 2014-es WRC első versenyét.
Mivel pici volt az érdeklődés, hogy 3000 kilométer utazással megnézzünk két gyorsaságit és egy szervizt, szerencsét próbáltam a facebook-on, ami meg is hozta az áttörést. Pár óra után akár két autót is meg tudtunk volna tölteni.

Otthon megemlítettem, hogy idén is elmennék Monacóba, de Brigi nem volt ebben partner. Bár érthető, a rallyheart.hu csapata november 25-én bővült egy új fővel, hiszen megszületett a kisfiam, Levente. Pár nap puhítás után Brigi beleegyezett, de megkért, hogy a pelenka pénzhez ne nyúljak, ezért elkezdődött a partnerkeresés. Utólag én is elgondolkodtam, hogy nem utazok, de végül majdnem Brigi beszélt rá.
Szerencsémre a GARMIN, a Poszterprint.hu és a Rolling Wash segítségével összeállt a keret így nem volt akadálya az indulásomnak.


Teltek a napok, és folyamatosan rostálódott a társaság. Ezért újra megkérdeztem pár ismerőst, kezdetben a tavalyi út első számú együtt működő partnerét, Mr. Rolling Wash-t (Papp Tomi), aki igent is mondott, sőt Bognár Tomi személyében újabb taggal bővítette az utazók listáját.
A következő napokban csatlakozott a csapathoz pár "borsodi" rally fan, a Kalandrally főszervezője Kalász Pisti, Farkas Laci, Lévai Pisti (ÖCSIKE) és Kiss Pisti.

A nyolcadik helyre több érdeklődő is volt, de múlthét vasárnapra mindenki visszamondta. Úgy voltunk vele, heten is bevállaljuk az utat, hiszen meg vannak az együttműködő partnerek és eléggé rá is pörögtünk a versenyre.
Lévai Pisti beszerezte a szállító járművet, amit a Hejcei falu polgármestere biztosított számunkra, amit ezúton is köszönünk neki!

Mivel én úgy éreztem, hiányzik még egy fotós, aki a nyolcadik fő lehetne, ezért újra végig próbálkoztam mindenkinél. Végül Peremicki Pisti csatlakozott nyolcadikként, így öt "borsodival" és négy Pistivel vágunk neki az útnak. :)

A busz megtelt, a srácok este hat körül vettek fel Érden, majd irány Siófok. Most nem a strandolás volt az első, hanem Gyarmati Arielt látogattuk meg, aki épp a párja szülinapját szakította félbe miattunk. Megkaptuk a Garmin Virb kamerát, és a tovább indulás előtt előkerültek a pálinkásüvegek is. Gyorsan megbeszéltük ki vezet, és megkóstoltunk mindent...
Még jó, hogy megfogadtam, hogy Monacóig nem iszok.

Lassan átlépjük a szlovén határt, így lassan be is kell fejezzem az irományt. Hamarosan újra jelentkezem, de addig is látogassatok el a facebook oldalunkra, hiszen elindítottunk egy játékot, és a szerencsések között Monte Carlo Rallye-s ajándékcsomagot sorsolunk ki.

Az utazásunk partnerei:

140117 garmin n

 

140117 rollingwash n

140117 poszter n

Legfrissebb cikkek