Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A hétvégén Marrákesben elindult a túraautó-világbajnokság 2014-es szezonja. A CITROËN sikeres bemutatkozása a márka magyarországi tevékenységére is hatással van, hiszen május 3- án és 4-én a Hungaroringre érkezik a WTCC mezőnye...

A CITROËN Magyarországon is teljes gőzzel készül a Hungaroringen tartandó WTCC-futamra Történelmi pillanatokat él át a CITROËN Racing, de nagy napok előtt áll a CITROËN Hungária is, hiszen a cég 20 éves fennállása során először lesz részese egy élvonalbeli nemzetközi versenysorozatnak. A márka hazai képviselői természetesen már most azon dolgoznak, hogy a május 3-án és 4-én megrendezendő magyarországi WTCC-verseny minden CITROËN-rajongó, és az autósportot kedvelő minden magyar érdeklődő számára emlékezetes élmény legyen.

Azzal a céllal, hogy a C-Elysée WTCC versenyhangulata találkozzon a CITROËN modelljeinek utcai szolgáltatásaival, április 26-ig minden olyan ügyfelünknek, aki telefonon vagy az adatok.citroen.hu honlapon jelentkezik tesztvezetésre bármely CITROËN márkakereskedésben, a próbaút után egy kétnapos belépőt ajándékozunk a május 3-4-én tartandó magyarországi versenyre, hogy a lehető legjobb helyről követhesse a száguldást.

A Facebookon is aktív a márka: a Citroën WTCC alkalmazásban nem csupán a saját háza tájával foglalkozik, hanem a teljes szezon legfontosabb tudnivalóit is közli, sőt egy hónapokon átívelő, komoly tétre menő játékot is meghirdet. A WTCC-TOTÓ-ban minden egyes verseny 3. időmérőjének, valamint első és második versenyfutamának hármas befutóját kell megtippelni, és aki a szezon végén a legközelebb jár az igazsághoz, az akár egy kétszemélyes all inclusive utat is nyerhet a 2015-ös szezon marrákesi versenyére.


Legfrissebb cikkek