Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Minden évben elérkezik az idő: itt a tavasz, az autókra felkerülnek az alufelnik, az utakat ellepik a motorosok és ismét megnyitja kapuit hazánk legnagyobb...

... évkezdő autós-motoros rendezvénye, az Autó, Motor és Tuning Show (AMTS)!

A számos nagy múltú autós-motoros rendezvény összefogásának eredményeképpen 2014. március 21-23. között zajló szezonnyitó kiállítás, fesztivál és show idén még nagyobbra, látványosságokban pedig minden eddiginél magasabb szintre növekszik.

Kibővített területen és tematikával, rengeteg újdonságot és felejthetetlen élményeket kínál az immáron kilenc, önmagában is teljes értékű rendezvényt tömörítő giga-szezonnyitó. Az elmúlt évek vitathatatlanul legkomolyabb járműfesztiválja változatlanul kedvezményes jegyárak mellett, továbbra is egyetlen belépővel látogatható!

RENGETEG ÉLMÉNY EGY HELYEN, EGY BELÉPŐJEGY ÁRÁÉRT!!
- NYERJ EGY AUTÓT A BELÉPŐDDEL! – fődíjunk egy gyönyörű átépített Volkswagen EOS!
- Carstyling.hu Tuning Show 2014 - hazánk legnagyobb tuning rendezvénye
- Budapest Motor Fesztivál - hazánk legnagyobb motoros kiállítása
- GYMKHANA Országos Bajnokság – Exkluzív szezonkezdő verseny!
- EMAT 2014 - Épített Motorok és Autók Találkozója
- Rusty Rodders Hot Rod Show - Magyar Hot Rod Autóépítő Bajnokság
- Devil's Motor Show - Magyar Motorépítő Bajnokság
- Hungarian Stunt Riding Championship – a látványos motorsport évkezdő versenye!
- Magyarok a járműgyártás történetében - exkluzív járműtörténeti kiállítás
- Autómárkák, importőrök kiállítása - 2014 legújabb szalonautói
- Budapest Tattoo Expo 2014 - Magyarország legnagyobb tetováló expója


A nyolc rendezvény a Hungexpo hat csarnokában valamint szabadterületein, összesen 90.000 m2 kiállítási területen zajlik, melyen több, mint 1.200 kiállított jármű lesz megtekinthető. Hatalmas show mellett, a hazai és nemzetközi tuning és hifi élet legütősebb alkotásai, termékei és vállalkozásai, az autós világ újdonságai, egy igazi fesztiválhangulatú motoros kiállítás, két látványos autós-motoros bajnokság, valamint színvonalas kísérő rendezvények kerülnek bemutatásra!

A rendezvény három napja alatt folyamatos színpadi, beltéri valamint kültéri programok, bemutatók garantálnak kivételes szórakozást a család minden tagja számára!

Az évadnyitó show egyben a tavasz legnagyobb autó-motor-tuning és hifi találkozója is lesz, számos autó és motor a téli átépülés után itt mutatkozik be először a nagyközönség előtt. A találkozóra érkező autósok pedig több megmérettetésben is részt vehetnek kedvencükkel, értékes díjazás mellett!

Hogy pontosan milyen programok és látnivalók várhatók, a rendezvény weboldalán megtekinthető, a továbbiakban pedig érdemes követni a www.amts.hu híreit, hiszen a rendezvény kezdetéig folyamatosan kerülnek fel újdonságok, a már most is igen komoly felhozatal mellé!

Ne feledd tehát: több, mint 90.000 négyzetméteren, itthon eddig soha nem látott autó- és motorcsodákkal, és rengeteg exkluzív érdekességgel várunk szeretettel Téged, és minden autó- és motorimádót március 21-23. között Budapesten, a Hungexpo területén, idei évadnyitó rendezvényünkön!

További információk: www.amts.hu


Legfrissebb cikkek