Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Elérhető az idei év első rallye sprint versenyének versenykiírása és nevezési lapja.

Ez a verseny, ez a kiírás "tervezet" a Rallye Sprint Bajnokság 2014 (="déli régió") idei első versenyének, (és amennyiben az újjá alakult szövetségünk is működik, és megvan a jóváhagyott ARK 2014 kiírás is, akkor az ARK 2014. évi sorozatának) az első versenye.
Azaz: kőkemény SPRINT verseny, ahova szeretettel várjuk a "nagyobbakat" (ORB, R2, RTE, Historic) is, akik profi körülmények között szeretnének tesztelni.

Ha valaki számára a kiírásból nem derül ki egyértelműen: RENDSZÁM NEM SZÜKSÉGES! ... de a megfelelő technikai felkészítés és állapot igen!

Kiegészítő infó: A fent említett furcsa helyzet okán - az MNASZ jelen pillanatban nem tud határozatot hozni, mert lemondott az elnökség, és ezzel együtt a bizottságvezetők mandátuma is véget ért - megcsúszott minden szabályzat kiadása is. Bátorkodtam elkészíteni a kiírásunkat, a szóban egyeztetettek szerint, de sietve teszem hozzá, hogy a kialakult helyzet okán a kiírás is "hivatalosan" TERVEZETnek minősül. (még ha 99%-ban a tartalma szerint fog minden megvalósulni, akkor is!)
Ettől nem kell megijedni, ezt azért írtam rá, mert így nem követek el szabálytalanságot azzal, hogy publikálom, és ezzel a publikálással, az információval talán picit segítek a versenyzőknek, mivel az első versenyig vészesen fogy az idő!

A versenykiírás "tervezete" (A123 Teszt Rallye a Grepton Kupáért)
A verseny nevezési lapja (A123 Teszt Rallye a Grepton Kupáért)


Legfrissebb cikkek