Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Mez&Mol Kft. (továbbiakban Autogumiplaza) a Pirelli versenyabroncsok magyarországi forgalmazója az alábbiak szerint meghirdeti a 2017 Autogumiplaza-PIRELLI Kupát az SRT támogatásával (továbbiakban PIRELLI Kupa), a Rally 2 Bajnokság résztvevői számára.

I. A PIRELLI Kupa 2017 versenyei

1. A PIRELLI Kupa az alábbi versenyekből áll:
· Miskolc Rally
· Ózd-Salgó Rally
· Szombathely Rally
· Székesfehérvár Rally
· Veszprém Rally
· Mecsek Rally - Baranya Kupa
· Budapest Rally

2. A PIRELLI Kupa év végi értékelésébe nem számít bele az a verseny, ahol a kupában regisztrált versenyzők száma (a hivatalos rajtlistán) nem éri el a 10-et. Amennyiben az éves értékelést figyelembe véve a fentiek alapján a 6 Pirelli Kupába tartozó verseny közül nem kerül értékelésre minimum 4, abban az esetben az Autogumiplaza törli a kupa értékelését és díjazását.

3. Minuszolás nincs, minden verseny beleszámít az értékelésbe.

4. Amennyiben a fenti versenyek közül valamelyik nem kerülne megrendezésre, akkor azt csak úgy lehet másik versennyel pótolni, ha az az eredetivel azonos útfelületen és feltételekkel kerül megrendezésre.

5. A PIRELLI Kupába 2017 évben folyamatosan lehet nevezni, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre elküldött, kitöltött nevezési lappal és a nevezés egész évre vonatkozik.

II. Részvételi lehetőség

1. A PIRELLI Kupában részvételi joga van minden Rally 2 (B) licenccel rendelkező vezető versenyzőnek.

III. Feltételek

1. A PIRELLI Kupában induló versenyzők, a kupára történő regisztrációjukat követően, csak az Autogumiplaza-tól vásárolt új, vagy korábban már regisztrált, akár használt Pirelli versenyabroncsokat használhatják!

2. A PIRELLI Kupában induló versenyzők autóján, a versenyek ideje alatt kötelező 4db PIRELLI matrica elhelyezése, amit az Autogumiplaza biztosít - jól látható helyen a kerekek közelében. A PIRELLI Kupában való részvételi szándékot a mellékelt regisztrációs adatlap beküldésével lehet jelezni, ami visszaigazolásra kerül. Az évad folyamán csak egyszer kell és lehet regisztrálni, amely egész évre vonatkozik.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


IV. Kedvezmények

1. A kupában résztvevő versenyzők a Pirelli rally abroncsok aktuális Brutto listaárából 12 %-os kedvezményt kapnak
a mellékelt árlista alapján!

http://www.autogumiplaza.hu/pirelli-rally-abroncs

2. Minden PIRELLI Kupában résztvevő versenyző a versenyek folyamán jogosult korlátlan alkalommal, soron kívül igénybe venni gumiszerelési szolgáltatásunkat az Autogumiplaza-tól vásárolt gumiabroncsainak fel-le szerelése esetén. Szervizparkokban – sürgős esetben - a szerelési sorrendet, a szervizpark KI idő határozza meg.

3. Minden PIRELLI Kupában résztvevő versenyző kiemelt és folyamatos technikai támogatást kap a Pirelli versenyabroncsainak minél hatékonyabb felhasználása érdekében.

4. 2017-ben két alkalommal (murván és aszfalton) hivatalos Pirelli teszt kerül megrendezésre, ahol a PIRELLI Kupa résztvevői kiemelt kedvezménnyel (15%) vásárolhatnak tesztenként maximum 6 db versenyabroncsot, e mellett a teszt a Pirelli Kupás versenyzőknek ingyenes.

Pirelli Kupa 2017 regisztrációs lap letöltése

V. Kizárások

1. A PIRELLI Kupa éves értékeléséből kizárásra kerül, aki regisztrációját követően más márkájú, vagy nem az Autogumiplaza-tól származó Pirelli márkájú gumiabroncsot használ a PIRELLI Kupa valamelyik futamán, vagy versenyautóján és ruházatán más gumimárka reklámja látható. Reklámfeliratok esetén kivételt képeznek a versenyautón kötelezően elhelyezendő matricák, amik az adott verseny hivatalos reklámjai!

2. A PIRELLI Kupa versenyenkénti értékeléséből kizárásra kerül, ha a versenyek cél és rajtceremóniája alkalmából, vagy a verseny közben készült interjúk alatt nem viseli az Autogumiplaza által biztosított reklámsapkát, a verseny ideje alatt autójáról hiányoznak a PIRELLI matricák.

3. A PIRELLI Kupa éves értékeléséből kizárásra kerül, akit regisztrációját követően bármelyik PIRELLI Kupa futamához tartozó versenyről szándékos technikai szabálytalanság miatt a verseny értékeléséből kizárnak.

4. A PIRELLI Kupa éves értékeléséből kizárásra kerül, aki regisztrációját követően bármelyik PIRELLI Kupa futamához tartozó versenyen nem sportemberhez méltóan viselkedik, vagy sportszerűtlen magatartása miatt a futamból kizárásra kerül.

VI. PIRELLI Kupa pontozása

Minden versenyző a versenyeken saját géposztályában megszerzett pontjait kapja, a verseny hivatalos végeredménye szerint, beleértve a Power Stage pontokat is.

VII. A PIRELLI Kupa éves értékelés és díjak

1. Az év közben szerzett pontok összességének alapján a PIRELLI Kupa 1-5 helyezettje az alábbi díjazásban részesül:

- 1. helyezett 30 km-es tesztlehetőség, zárt pályán mentorral, egy N-es EVO IX autóval SRT különdíj 300.000,-Ft-os utalvány egy bármilyen Brian James tréler vásárlásához.

- 2. helyezett utazás 2 fő részére, egy 2017-es ERC futamra, teljes ellátással SRT különdíj 2 db Turn One CUP Integrale fejprotektoros ülés

- 3. helyezett SRT különdíj 1 db beépíthető központi tűzoltó berendezés Pirelli ruházati csomag

- 4. helyezett SRT különdíj 50.000,-Ft os vásárlási utalvány biztonsági felszerelésekre Pirelli ruházati csomag

- 5. helyezett SRT különdíj 40.000,-Ft os vásárlási utalvány biztonsági felszerelésekre Pirelli ruházati csomag

2. Pontazonosság esetén, a több versenyen pontot szerző, amennyiben azok után is holtverseny van, akkor a több PIRELLI Kupába tartozó futamon induló versenyző a kedvezményezett.

3. Felhívjuk a figyelmet, hogy 100%-os garanciát a versenyeken használni kívánt gumiabroncsok kiszolgálására akkor tudunk vállalni, ha a kupában regisztrált, vagy regisztrálni kívánó versenyző a versenyek előtt legkésőbb 14 nappal írásban leadja rendelését a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

4. Amennyiben az adott verseny előtt legalább 14 nappal leadott és visszaigazolt rendelés esetén sem tudjuk kiszolgálni a versenyzőt, akkor azon a versenyen akkor is értékelésre kerül a PIRELLI Kupában, ha más márkájú versenyabroncsot használ.


Legfrissebb cikkek