Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Idén - szakítva a hagyományokkal - az első Pirelli versenyabroncs tesztet az idei első bajnoki futam előtt tartjuk, csatlakozva a Domaháza - Zabar között rendezendő Szinva - Épszolg Rallye Sprint - MARB futamhoz.

Március 25-én szombaton 13:00-18:00 óra között, 6,5 km hosszú aszfalton próbálhatjátok ki autótokat és persze a PIRELLI rally abroncsait.

Mindkét irányban lesz lehetőségetek menni a szakaszon. Percenkénti rajtoltatás, időmérés. Minimum 6 lehetőség (irányonként 3-3) biztosítva minden jelentkezőnek.

A teszten a Pirelli-s versenyzők, köztük az Autógumiplaza - PIRELLI Kupa 2017 benevezett versenyzői térítésmentesen vehetnek részt, aminek részvételi díja egyébként 30 ezer Ft/versenyző.

A feltétel: a jelentkezéssel együtt leadott rendelés 6 db Pirelli aszfalt versenyabroncsra, amit a teszt kezdete előtt kell átvenni és kifizetni. Ezekre az abroncsokra kiemelt kedvezményt biztosítunk!

Bruttó listaárból 15%!
http://www.autogumiplaza.hu/www/gumiplaza/webroot/upload/letoltesek/pirelli-versenyabroncs-arlista-2017-01-01.pdf

Jelentkezés a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehetséges, kérjük a tárgy sorba beírni a Pirelli Teszt szöveget.

Jelentkezés határideje: 2017 március 20 hétfő 12 óra, visszaigazolás március 21-én, kedden 20 órakor!

A tesztet minimum 10 jelentkező esetén tartjuk meg.

 


Legfrissebb cikkek