Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Szeptember második hétvégéjén Kassa ad otthont az ORB-ORC mezőnyének, majd rá egy hétre Salgótarján fogadja a Rally 2 és a Historic bajnokság versenyzőit!

Tisztelt versenyzők, csapatvezetők!

Kassán - és várhatóan Salgótarjánban is - az 5-ös és a 7-es keménységű keverékek közül lesz célszerű választani. Eső esetén a W7 jöhet szóba.

Vegyétek figyelembe, hogy ebben a szeptember eleji időszakban bármikor jöhet egy nagyobb eső, ami ilyenkor már nagyon nehezen szárad fel, főleg a fedett, erdei részeken, ahol még a vizes aszfaltot a lehulló falevelek is színesítik!

Folytatva a Baranya Kupa előtt elkezdett akciónkat, most a PIRELLI vizes felületre fejlesztett RKW7 és az RKW7A jelű abroncsait adjuk rendkívüli akcióban, 20%-os kedvezménnyel!

160824 pirelli n 2

Rendeléseket erre az e-mailra válaszként fogadjuk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Legfrissebb cikkek