Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Tisztelettel meghívunk az Autogumiplaza és a Pirelli 2016-os versenyabroncs bemutatójára!

Időpont: 2016.02.27. (szombat) 09:45 óra

Helyszín (az előzőekhez hasonlóan): Gastland M0 Hotel&Éttereme&Konferencia Központ, M0-ás autóút 19-es km. (GPS koordináták: N 47,38056 E 19,05450)

Az MNASZ-szel kötött szerződés értelmében az Autogumiplaza, és ezáltal a Pirelli rally abroncsai központi szerepet fognak betölteni a hazai rally sportban az elkövetkező években. Ennek fényében szeretnénk még magasabb szintre emelni a versenyzőkkel való együttműködésünket, melynek kezdetére kiváló alkalom a mondhatni hagyományőrző rendezvényük. Rendezvényünkön szeretnénk a jelenlévő versenyzőknek bemutatni az idei évben elérhető versenyabroncsok választékát és tervezett partnerprogramunkat is, mely reményeink szerint igazi meglepetést is tartogat számotokra.

160203 pirelli n 2

A III. Autogumiplaza-Pirelli versenyabroncs bemutató témái:
1. A Pirelli és a Motorsport (régen és most)
2. A rally szakágat érintő gumiabroncs szerződés
3. 2016-os évben elérhető rally abroncsok bemutatása
4. Egyéb motorsport abroncsok
5. Kérdések – válaszok
6. Szünet
7. A 2015-ös Autogumiplaza-Pirelli Kupa díjátadója
8. A 2016-os évre tervezett Autogumiplaza-Pirelli támogató rendszer ismertetése
9. Ebéd

A bemutatón való részvétel visszaigazolt regisztrációhoz kötött. Kérjük a részvételi szándékot a mellékelt regisztrációs lap kitöltésével, és e-mail címünkre történő eljuttatásával jelezni. A rendezvényterem méretének megfelelően max.120 fő regisztrációját fogjuk visszaigazolni!

Regisztrációs lap

Kérünk mindenkit – tekintettel a várhatóan nagy érdeklődésre – hogy regisztrációs kérelmét mihamarabb adja le. A visszaigazoláskor előnyt élveznek a 2015-ös Pirelli Kupa résztvevői, valamint az ORB/Rally 2 licences versenyzők és csapatvezetők.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A regisztrációs kérelmeket 2016 február 22, 12 óráig fogadjuk.

Érdeklődni: Mezey Tamás Tel.: +36-30-2687161


Legfrissebb cikkek