Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Kettő hónap és itt van az idei bajnokság első versenye az Eger Rally, ami március végén, akár esős is lehet.

Kedves Versenyzők, Csapatvezetők!

Úgy gondoltuk, hogy körülnézünk a raktárakban, hátha találunk valamit, amivel a téli szünet után, felkelthetjük érdeklődéseteket.

2016-ben jelentősen változik a PIRELLI versenyabroncs kínálata és megszűnik, megszűnt néhány olyan abroncs gyártása, ami joggal vívta ki elismeréseteket az elmúlt évek versenyein.

Az N3 jelű vizes abroncs (ami sokak szerint minden idők legjobb vizes abroncsa) még korlátozott darabszámban, a raktárkészlet erejéig elérhető két méretben. A raktárkészlet jelen esetben 80-100 darabot jelent méretenként és fajtánként, ami várhatóan néhány nap alatt elfogy!

Fontos kiemelnünk, hogy ezek nem régi gyártású abroncsok, csupán az utolsó gyártásból még elérhető mennyiségről van szó. Mivel ezen abroncsok értékesítése már a 2016-os évben történik, így minden abroncs regisztrált abroncsnak számít!

Célunk ezzel az akcióval, hogy lehetőség szerint a meglévő készlet hazai versenyzőkhöz kerüljön.

Akciós árak az utolsó darabokra:

225/650*18 méretben netto 84.900,- Ft / db
190/580*15 méretben netto 64.900,- Ft/db

Megrendeléseiteket erre a levélre válaszként küldhetitek el: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mezey Tamás
Autogumiplaza.hu - Pirelli versenyabroncsok
Tel.: +36-30-268-7161
www.autogumiplaza.hu


Legfrissebb cikkek