Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Közeleg az év első murva versenye, melyen az ígéreteknek megfelelően megrendezésre kerül az Autogumiplaza.hu Pirelli murva abroncs tesztje.

Pár információ a tesztről, és a hozzá kapcsolódó kedvezményekről. Mezey Tamást kérdeztük.

Bevezetésként, mit kell tudnunk a Pirelli murva abroncsairól?

Köztudott, hogy a Pirelli murva gumik jó ideje a csúcsminőséget képviselik a versenyabroncs piacon. Tartósságuk, defekt ellenállóságuk szinte páratlan, emellett egyéb paraméterei is kiemelkedőek. Széles méretválasztékban elérhetőek, esetenként 3 féle mintázattal, többféle abroncs keverék keménységben.

Mit kell tudnunk a Pirelli murva tesztről?

A Pirelli murva teszt egyik kiemelt célja, hogy a fentieket bizonyítsa a versenyzők számára, valamint egy egyedi teszt lehetőséget biztosítson az év első murva versenye előtt. Igyekeztünk egy megfelelő tesztpályát találni Szeleste környékén, ahol megfelelő módon tudnak a versenyzők felkészülni a Szombathely Rally-ra. Természetesen lesz időmérés, hogy az esetleges módosításokat, beállítás változtatásokat az óra is visszaigazolja!

A teszt Szelestén kerül megrendezésre május 14-én 9 órától egészen 18 óráig, 3 csoportban, 3 órás intervallumokban.

Fontos! Szeretném kérni azon versenyzőket, akik szeretnének részt venni a teszten, hogy legkésőbb május 6-án estig jelezzék részvételi szándékukat, illetve a tesztre és a versenyre szánt abroncs igényüket! Ezt követően nem tudjuk garantálni, hogy lesz szabad hely a teszten, valamint az abroncs igényeket is csak ebben az esetben  tudjuk maradéktalanul teljesíteni.


Ha jól tudom komoly kedvezmények kapcsolódnak a teszthez?

Igen, ez így van!

Minden Pirelli Kupában nevező versenyző (ORB és Rally 2 egyaránt) számára a teszt INGYENES!!!

Emellett 6db murva abroncs erejéig a listaárakból a Pirelli Kupában induló versenyzők 24%-os kedvezményt kapnak!!!

Itt kell megemlítenem, hogy a Pirelli Kupába az év folyamán folyamatosan lehet nevezni, nem feltétele a nevezésnek az, hogy egész évben, minden versenyen Pirelli abroncsokkal kell elrajtolni. Ha valaki csak pl. a murva versenyeken indulna a Pirelli Kupában, és ezzel kiaknázni az ehhez kapcsolódó kedvezményeket, az is megteheti ezt! Sőt! Akár egy versenyen való indulás esetén is lehet nevezni a kupába, és igénybe venni a hozzá kapcsolódó kedvezményeket! Természetesen nekik kevesebb esélyük lesz az év végi összesítésben a díjazott helyezések elérésére.

A teszt időpontja a Rally 2-es versenyzők számára kissé korai lehet, nem gondolod?

Sajnos más időpontra nem tudtuk tenni a tesztet, hiszen a pénteki nap az ORB versenyzői számára már nem lenne megfelelő. De!

Alátámasztva azt a hozzáállásunkat, mely az elmúlt 1-2 évben is jellemezte a Rally 2-es versenyzők felé való elkötelezettségünket (szeretnénk minél jobban segíteni a versenyzésüket) úgy döntöttünk, hogy azok a Pirelli Kupában regisztrált Rally 2-es versenyzők, akik nem tudnak részt venni a teszten, és ezt május 7-ig jelzik nekünk, min. 4db, max. 6db murva abroncs vásárlására megkapják az extra 24% kedvezményt!!!

A Pirelli murva teszttel, a Pirelli Kupával, vagy az abroncsokkal kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken állunk az érdeklődők rendelkezésére!

+36-30-2687161
+36-70-3893385


Legfrissebb cikkek