Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Február 28-án tartják a II. Autogumiplaza - Pirelli versenyabroncs bemutatónkat. A bemutatón való részvétel regisztrációhoz kötött, mely a mellékelt regisztrációs lap kitöltésével, és e-mail címünkre való eljuttatásával végezhető el.

Kedves Versenyző, Csapatvezető, Csapattag!

Tisztelettel meghívunk az Autogumiplaza és a Pirelli versenyabroncs bemutatójára.  

Időpont: 2015.02.28. (szombat)  09:45 óra

Helyszín: Gastland M0 Hotel & Étterem & Konferenciaközpont, M0-ás autóút 19-es km. (GPS koordináták:  N 47,38056 E 19,05450)

Az elmúlt évben mind a nemzetközi, mind a hazai versenyeken a Pirelli  legújabb generációs abroncsai bizonyították minőségüket.

Hazánkban a Kazár-Szőke páros ORB abszolút bajnoki címet szerzett abroncsaink segítségével, de emellett számos ORB és Rally 2 kategória győzelem is a Pirelli versenyabroncsok segítségével született.

A II. Autogumiplaza-Pirelli versenyabroncs bemutató témái:
1. A Pirelli és a Motorsport
2. A legújabb generációs Pirelli rally abroncsok (FIA-Nemzeti)
3. Egyéb Motorsport abroncsok
4. 2014-es Pirelli Kupa díjátadója
5. 2015-ös évre tervezett Autogumiplaza-Pirelli támogató rendszer ismertetése
6. Ebéd

A bemutatón való részvétel regisztrációhoz kötött, mely a mellékelt regisztrációs lap kitöltésével, és e-mail címünkre való eljuttatásával végezhető el.

Regisztrációs kérelem letöltése

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Regisztrációs határidő: 2015 február 21. 12 óra

Érdeklődni: Mezey Tamás Tel.: +36-30-2687161


Legfrissebb cikkek