Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az esemény ELMARAD!

Gyere és tölts el velünk egy napot, ami csak a látványról, az örömautózásról, szponzorok, támogatók, családtagok, a média vagy a csapatod tagjainak autóztatásáról szól. Nincsenek kötöttségek, nem kell versenyezned az idővel és másokkal, a te dolgod csak az, hogy jól érezd magad és mosolyt varázsolj az arcokra.

Az előző évekhez hasonlóan résztvevőinket idén is vendégünk egy tál finom gulyásra és a forró teára. Hogy a gyorsan kopó gumikat sebtében le tudd cserélni, és már indulhass is újra a pályára, ezért a szervizpark területén ingyenes gumis áll a nevezők rendelkezésedre.

A nevezők között az előző évek mintájára, az idén is értékes ajándékot sorsolunk ki a Fire Striker jóvoltából egy darab autós tűzoltó berendezés vár rátok.

141024 elmenyosztonap n 2

A rendezvény helyszíne és időpontja:
Zsámbék, Driving Camp 2014. november 29. szombat 08:00

A rendezvény vezetősége:
Sári Péter (30) 461 9022
Egyed István (20) 922 7721

Technikai és Humán mentés:
Special Rescue Team Kft.

A rendezvény biztonságos lebonyolítását a Racetrack Safety Team csapata biztosítja.

A rendezvény helyszíne:
A Driving Camp-hez, az M1 autópályán a 27. sz. Zsámbék/Herceghalom kijáratnál kell letérni az autópályáról. A lehajtó után, Zsámbék irányába kell balra kanyarodni, majd ezen az úton 2,0 km-t továbbhaladva, baloldalon elérjük a tanpályához vezető bekötőutat.

141024 elmenyosztonap n 3

További részletes információt itt találtok: http://www.drivingcamp.hu/hu/kapcsolat

Adminisztráció:
Helye: Driving Camp főépület
Ideje: 2014.11.29. 07:00–08:00-ig

Résztvevők eligazítása:
Helye: Driving Camp főépület előtt
Ideje: 2014.11.29.  08:05

A Fire Striker sorsolása:
Helye: Driving Camp főépület előtt
Ideje: 2014.11.29.  08:15

Rajt:
Az első autó rajtja 08:30

Versenyzői regisztráció:
A rendezvényre 2014. november 13. 21:00-ig regisztrálni kötelező. Abban az esetben, ha a fenti dátumig nem érjük el a minimum létszámot, a rendezvény lemondásra kerül.

Maximális nevezői létszám 55 fő.

Regisztrálni e-mailben lehet, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre küldjétek el a neveteket és az autótok típusát.

Részvételi díj:
25000 HUF, ami a helyszínen fizetendő.

A részvételi díj tartalmazza a versenyző részére az ebédet, a forró teát, az autózást, az ingyenes gumizást és egy esélyt a Fire Striker megnyerésére.

A pálya területén a sütés, főzés szigorúan tilos!

141024 elmenyosztonap n 4

A rendezvény időtartama alatt a pálya étterme nyitva tart, és a kapható kész ételek mellett büfé jellegű étkezést is biztosítanak.

A rendezvényen a bukócső, bukósisak, és a minimum hárompontos biztonsági öv használata kötelező.

Lehetőség szerint minden versenyző hozzon magával plusz egy bukósisakot.

Abban az esetben, ha az időjárási körülmények havas, vagy jeges időt hoznak, a pálya tulajdonosai garantálják, hogy teljes mértékben síkosság-mentesítik az utat.

A zsámbéki Driving Camp vezetés technikai centrumának külső általunk használt pálya modulja 1272,8 méter, szélessége 8 méter. A pálya nyomvonala a jó kanyarkombinációkon kívül bukkanóval, emelkedővel és lejtővel van színesítve.

Mivel ez nem egy versenypálya és helyenként bukótér nincs kialakítva, ezért a sofőröknek magasabb fokú koncentrációra lesz szüksége.

Pályaajánló videó:

A pályán a bornout (az állóhelyben történő gumiégetés) szigorúan tilos, de driftelésre van lehetőség. :)

A rendezvény lebonyolítása:     
A reggeli adminisztráció után négyesével mehetnek fel az autók a pályára, egyszerre három kört tesznek meg. Az előzetes becslések szerint minden élményosztó minimum 15x3 kört tud megtenni majd a pályán (természetesen ez a szám akár növekedhet is az elmúlt évek tapasztalata alapján), amiből 2x3 kör erejéig, minden regisztrált autóba, az autósport médiák egy - egy szereplője (videós, fotósa és újságíró), vagy pedig a tombolán sorsolt egy kedves kilátogatót kell megautóztatnotok.

Szervizpark:
A szervizpark területén elektromos áram vételi lehetőség ingyenesen biztosított, továbbá a balesetek elkerülése miatt 5 km/h sebesség korlátozást kell betartani. A randalírozókat és a sebességkorlát átlépőit a regisztráció visszafizetése nélkül, azonnal kizárjuk a rendezvény további folytatásából.

A jó hangulatról ezúttal RHS DJ. TEAM és Egyed István gondoskodnak majd.

Zászlójelzések a pályán:

Sárga: - Fokozott figyelem, szükség esetén lassítás, akadály a pályán. Sárga zászló hatálya alatt, mozgó autót előzni tilos (kivéve, a műszaki hiba okán lassan haladó, vagy álló autó).

Piros: - AZONNALI ÁLLJ! A megállást követően a versenyző csak és kizárólag a piros jelzést adó sportbíró kifejezett utasítására haladhat tovább. A zászlójelzés figyelmen kívül hagyása azonnali kizárást von maga után.

Média képviselők és kilátogató nézők tájékoztatója:
   
A rendezvényre a média képviselőinek előzetes regisztrációját a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre várjuk.

A regisztrációra azért van szükség, hogy előre tudjuk, hány főre kell biztosítanunk még ebédet és autóztatást.

A média képviselőinek a versenypályára való belépéshez a felelősség vállalási nyilatkozat kitöltése kötelező, továbbá a láthatósági mellény használata kötelező.

Akik esetleg nem készülnek mellénnyel, azok az adminisztráción tudnak kérni.

A rendezvény ingyenesen látogatható!

A rendezvény ideje alatt mindenki számára ingyenesen elérhető a forró tea!

Tombola:
A tombola az adminisztráción limitált számban vásárolható meg.

Az ára: 1000 HUF, ami tartalmaz egy esélyt a rendezvényen résztvevő versenyzők melletti J1-es élményre.

A tombolához helyszíni felajánlókat keresünk, amiért cserébe a rendezvény ideje alatt reklámot tudunk biztosítani.

A J1-es élmények sorsolása reggel 9:30-tól folyamatosan minden órában.

Az eseményre több meglepetés sztárvendéggel is egyeztetésben állunk, a neveket és az autó típusokat hamarosan közölni fogjuk.

A rendezvény hivatalos tv-s partnere a Félelem Nélkül magazin.

A rendezvény hivatalos honlapja: https://www.facebook.com/profile.php?id=1473714722888738&ref=ts&fref=ts

A rendezvény partnerei: Garmin, Gulf, Tekt, Bomba! Energy Drink, Hertz, Hankook, www.versenyabroncs.hu, Melior Laser Kft, Scorpio Trans Kft., UniFilter, Hídépítő Zrt, Temesvári Trans, Rolling Wash, Print-Shop, Fire Striker

A rendezvény kiemelt médiapartnerei: Duen Rally Oldala, RallyHeart.hu, RallySport.hu, CarsAndGirls.hu, FRIMEDIA, PhotoWheel.hu, Lepold Sportvideo, Rallyfanatic Világ Online, Formula.hu, Sportime Szabadidősport Magazin, RallyPass.hu

Mindenkit szeretettel várunk!


Legfrissebb cikkek